Πάρος ΑΞΙΑ

14 Νοεμβρίου 2011 21:42

Η Δημοτική Παράταξη «Πάρος – ΑΞΙΑ» χαιρετίζει τη χθεσινή συνάντηση – πρωτοβουλία των πολιτών του νησιού μας, φορέων και συλλόγων, με θέμα τη συγκρότηση Λαϊκής Επιτροπής

με στόχο την αντίδραση για τη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε όσους συμπολίτες μας αδυνατούν να πληρώσουν το έκτακτο ειδικό τέλος των ακινήτων.

Η Δημοτική Παράταξη «Πάρος – ΑΞΙΑ» αναγνωρίζοντας το πρόβλημα πρότεινε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 11ης Νοεμβρίου να υπάρξει από την πλευρά του Δήμου νομική υπεράσπιση όσων πλήττονται από το μέτρο. Αυτό, να γίνει είτε με τη στήριξη της νομικής υπηρεσίας του Δήμου, είτε με την ανάθεση της υπόθεσης και σε άλλο νομικό δωρεάν.

Ακόμα, η Δημοτική Παράταξη «Πάρος – ΑΞΙΑ» πρότεινε τάχιστα ο Δήμος μας να αναπτύξει ως Καλλικρατικός Δήμος προνοιακές δομές και Ταμείο Αλληλεγγύης απλώνοντας μ' αυτό τον τρόπο «δίχτυ» προστασίας υπέρ των ασθενέστερων οικονομικά συμπολιτών μας και όσων πραγματικά πλήττονται από την οικονομική κρίση.

Πάρος 14.11.2011   {plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos