Συνεδρίαση τουριστικής επιτροπής

29 Νοεμβρίου 2011 20:22

Προσκαλούμε τα Μέλη της Τουριστικής Επιτροπής σε συνεδρίαση την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 12:00

στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με θέματα προς συζήτηση:

1. Συζήτηση και λήψη αποφάσεων για την οργάνωση των προωθητικών ενεργειών στο ΕΚΤΕ Νορβηγίας και στο γραφείου ΕΟΤ του Άμστερνταμ.

2. Προγραμματισμός δράσεων και λήψη αποφάσεων επί των προτάσεων της εταιρείας τουριστικού marketing ΜΤC για την τουριστική προβολή του Δήμου Πάρου για το 2012.

Η Πρόεδρος

της Τουριστικής Επιτροπής

Χανιώτη Μαρία


Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, οι εκπρόσωποι της εταιρείας συμβούλων MTC GROUP, στο πλαίσιο της συνεργασίας που εγκαινιάστηκε με τον Δήμο Παρου, παρουσίασαν στα μέλη της Τουριστικής Επιτροπής, προτάσεις που αφορούν το γενικό πλαίσιο τουριστικής προβολής της Πάρου για το 2012.

Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ.κ. Νότης Μαρτάκης και Μάκης Μπίτζιος, παρουσίασαν επίσης, στοχευμένες κατευθύνσεις σχετικά με την διαφήμιση, τις αγορές ενδιαφέροντος και τις εκθεσιακές συμμετοχές.

Νωρίτερα, ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Βλαχογιάννης, αναφέρθηκε στη συνεργασία με την εταιρεία εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα αποβεί προς όφελος του νησιού. Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και η πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής κα Μαρία Χανιώτη η οποία συντόνισε τη συζήτηση με τοποθετήσεις των μελών της Τουριστικής Επιτροπής και των εκπροσώπων των φορέων που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα.

Η Πρόεδρος Τουριστικής Επιτροπής

Μαρία Χανιώτη

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos