Τ.Ο Ν.Δ Πάρου - Αντιπάρου

06 Δεκεμβρίου 2011 18:00

Με την ολοκλήρωση της πρώτης επίσημης επίσκεψης του περιφερειάρχη Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας

Γεώργιου Παντάκη, στην Πάρο, ξεκινά ουσιαστικά ο προεκλογικός αγώνας γα την παράταξη μας.

Παρουσία του περιφερειάρχη πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Τοπικής Οργάνωσης  Νέας Δημοκρατίας  Πάρου – Αντίπαρου στην οποία μετείχε μεγάλος αριθμός στελεχών της ΝΔ. Ο κ. Παντάκης παρουσίασε τη νέα οργανωτική δομή της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ, ενημέρωσε σχετικά με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και παράλληλα συζήτησε διεξοδικά με τα μέλη τους προβληματισμούς και τις τοποθετήσεις τους.

Το μήνυμα του περιφερειάρχη προς όλες τις κατευθύνσεις ήταν ξεκάθαρο και αφορά στην ενότητα όλων των Νεοδημοκρατών, με κοινή πίστη πώς υπάρχει εναλλακτική πρόταση για την έξοδο από την κρίση και κοινό στόχο τη ΝΔ αυτοδύναμη, ισχυρή κυβέρνηση για να το πετύχει.

Η επίσκεψη του κ. Παντάκη στην Πάρο και η υποδοχή που του επιφύλαξαν οι Νεοδημοκράτες ισχυροποιεί την πεποίθηση μας ότι πλέον τα στελέχη της παράταξης μας ενωμένα, συστρατεύονται δίπλα στον πρόεδρο μας Αντώνη Σαμαρά ώστε όλοι μαζί να δώσουμε τον αγώνα μας για μια Ελλάδα ευρωπαϊκή, δυνατή και υπερήφανη. Όλοι μαζί στηρίζουμε την τοπική μας οργάνωση με κοινό στόχο μια καλύτερη Πάρο, σε μια καλύτερη Ελλάδα.

Τ.Ο Ν.Δ ΠΑΡΟΥ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ. ΡΟΔΙΤΗΣ

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos