Κανένας εφησυχασμός για το χαράτσι

07 Δεκεμβρίου 2011 17:26

Κανείς να μην ξεγελαστεί από τις «μη μου άπτου» συζητήσεις στη Βουλή.

Καμιά ελάφρυνση δεν προκύπτει.Αντίθετα,τα χαράτσια παραμένουν και μάλιστα με πιο σφιχτό το νομικό πλαίσιο για την επιβολή τους.

Η μαεστρία με την οποία τα κανάλια έσπευσαν να παρουσιάσουν την εγκύκλιο για το χαράτσι της ΔΕΗ ως θετική εξέλιξη,δημιουργεί κίνδυνο εφησυχασμού από μεγάλες μάζες εργαζομένων που θα βρεθούν μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις. Η ΔΕΗ θα κόβει το ρεύμα κι αυτοί ακόμα θα ψάχνουν να βρούν πότε ακριβώς την πάτησαν: Οταν ψήφισαν ξεχωριστά ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ,ή όταν πίστεψαν ότι η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΕΕ και επιχειρηματικών ομίλων μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό;

Με την διευκρινιστική εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών σχετικά με το χαράτσι επιχειρεί να ρίξει στάχτη στα μάτια των εργαζομένων και των λαικών οικογενειών με τις δήθεν ευνοικές ρυθμίσεις για ορισμένες ομάδες.

Καμιά αυταπάτη.Κανένας εφησυχασμός.Ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί και να κλιμακωθεί ούτως ώστε αυτό το βάρβαρο και αντιλαικό μέτρο να μην περάσει.Κανείς δεν πρέπει να πληρώσει το χαράτσι.Ολοι μαζί μπορούμε να τους σταματήσουμε.

Κ.Ο.Β.ΠΑΡΟΥ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.

6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos