Συνέντευξη του πρώην Δημάρχου Πάρου κ. Κώστα Αργουζή

17 Δεκεμβρίου 2011 18:05

Το parianostypos.gr, σας παρουσιάζει την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε, o πρώην Δήμαρχος Πάρου κ. Κώστας Αργουζής στις 13/12.

Ο κύριος Αργουζής, που διετέλεσε Δήμαρχος στο νησί μας κατά την περίοδο 1995 - 2002, προέβη σε εκτιμήσεις σχετικά με τη σημερινή κοινωνικοπολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, μας μίλησε επίσης για το χθες του νησιού και ειδικότερα για την περίοδο της δημαρχιακής του θητείας, απάντησε σε ερώτησή μας στο κατά πόσο τα θέματα και τα προβλήματα που απασχόλησαν το Δήμο και το νησί κατά τη θητεία του, συνεχίζουν να αποτελούν ακόμα και σήμερα ζητήματα προς επίλυση.

Ο κ. Αργουζής, αναφέρθηκε ακόμη στη λειτουργία του "Καλλικράτη" καθώς και στις εξελίξεις σχετικά με το αεροδρόμιο Πάρου, αλλά και στο μέλλον επίσης του νησιού, όπως αυτό προδιαγράφεται με βάση τις σημερινές τεχνολογικές δυνατότητες και εξελίξεις καθώς και σε άλλα θέματα ....


Δείτε τη συνέντευξη σε δύο μέρη πατώντας εδώ

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos