Το 2012 μπορεί να γίνει χρονιά γόνιμη για το λαό

26 Δεκεμβρίου 2011 13:50

Μήνυμα της Κ.Ο.Β Πάρου του Κ.Κ.Ε για τη νέα χρονιά

Ελπίδα για το λαό το μέτωπο αντεπίθεσης και ανατροπής.

Το 2012 μπορεί να γίνει χρονιά γόνιμη για το λαό.Οσο πιο γρήγορα η λαική αγανάκτηση,που φουντώνει κατά των βάρβαρων μέτρων κυβέρνησης-τρόικας-επιχειρηματικών ομίλων,μετεξελιχθεί σε συνειδητή συμμετοχή στο οργανωμένο ταξικό εργατικό κίνημα,τόσο πιο γρήγορα οι αγώνες θα αποκτήσουν αποτελεσματικότητα και προοπτική.

Θα διαμορφωθεί το ελπιδοφόρο λαικό μέτωπο της αντεπίθεσης και ανατροπής.Για να εμποδιστούν τα χειρότερα,για να αλλάξει ριζικά ο συσχετισμός των δυνάμεων σε βάρος των κομμάτων του συστήματος και της ΕΕ,υπέρ της λαικής συμμαχίας και εξουσίας.

Η οργανωμένη αντίσταση και στο νησί μας ενάντια στο χαράτσι των ακινήτων μας γεμίζει αισιοδοξία και δείχνει το δρόμο για μελλοντικές αγωνιστικές κινητοποιήσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι λαικές οικογένειες.

Αξίζει να αγωνιστούμε με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα για μια νέα οργάνωση της κοινωνίας,όπου θα είναι εξασφαλισμένη για όλους η σταθερή εργασία,με ελεύθερο χρόνο και με σύγχρονες δωρεάν παροχές στην Υγεία,στην Παιδεία,στην κατοικία,στις διακοπές.

Με αποδέσμευση από την ΕΕ.Με λαική εξουσία που θα διαγράψει ολόκληρο το χρέος και θα κοινωνικοποιήσει τα μέσα παραγωγής. Με κεντρικό σχεδιασμό και λαικό έλεγχο θα βάλει τον παραγόμενο πλούτο στην υπηρεσία των λαικών αναγκών,στην υπηρεσία αυτών που τον παράγουν.

Κ.Ο.Β.ΠΑΡΟΥ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.

26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos