Κ.Ο.Β Πάρου του Κ.Κ.Ε

29 Φεβρουαρίου 2012 16:37

Με εντολή τίνος βρέθηκαν οι 2 αστυνομικοί στο Δημαρχείο απειλώντας μάλιστα τους εργαζόμενους;

Το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Πάρου προχώρησε σήμερα Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου στην κατάληψη του Δημαρχείου από τις 11.00-15.00 στα πλαίσια της Πανελλαδικής Κατάληψης όλων των Δημαρχείων της χώρας που κήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Ολως περιέργως εμφανίστηκαν δύο αστυνομικοί στο ισόγειο του Δημαρχείου δηλώνοντας ότι όσο εκείνοι θα βρίσκονται εκεί οι εργαζόμενοι δεν έχουν δικαίωμα να κλείσουν την πόρτα του Δημαρχείου.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία εκπροσώπων των εργαζομένων του Δήμου με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου τους δηλώθηκε ότι εκείνος δεν έδωσε τέτοια εντολή και μετά από λίγο οι αστυνομικοί αποχώρησαν.

Μετά τα παραπάνω προκύπτουν εύλογα ερωτήματα:

Τι δουλειά είχαν οι αστυνομικοί στο Δημαρχείο;

Ποιός έδωσε εντολή για την εκεί παρουσία τους;

Δέχθηκε η Αστυνομία τηλέφωνο για να συνδράμει με την παρουσία της στο χώρο εκδήλωσης της διαμαρτυρίας των εργαζομένων και αν ναι από ποιόν;

Τα αστυνομικά όργανα ενήργησαν με δική τους πρωτοβουλία;

Τι απ'όλα τα παραπάνω ισχύει,κάποιοι πρέπει να δώσουν μια πειστική απάντηση τόσο στους εργαζόμενους του Δήμου αλλά και σε ολόκληρη την παριανή κοινωνία.Θα περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την απάντηση.

Ενα είναι σίγουρο.Τέτοιες ενέργειες δεν πρέπει και δεν θα περνάνε απαρατήρητες...Εν αναμονή λοιπόν της απάντησης.

Κ.Ο.Β.ΠΑΡΟΥ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.

29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos