Αντίπαρος: Αστυνόμευση και εφαρμογή του ΚΟΚ

03 Απριλίου 2012 00:47

Σε αίτημα του συνδυασμού μας στις 3 Μαρτίου 2012 με αρ. πρωτ. 346/3-2-12 είχαμε ζητήσει να εντάξετε στην ημερήσια διάταξη της επόμενης

συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου τα ζητήματα της πλημμελούς αστυνόμευσης, της ελλιπούς στελέχωσης του αστυνομικού σταθμού, καθώς και προτάσεων και μέτρων, που οφείλει να λάβει το δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τα παραπάνω, καθώς και με το διαρκώς αυξανόμενο αίσθημα ανασφάλειας των κατοίκων και των θερινών επισκεπτών της. Μετά την πάροδο ενός μηνός τα πρόσφατα δυσάρεστα γεγονότα -με τα δύο σοβαρότατα τροχαία δυστυχήματα στο νησί μας- κάνουν ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη να συζητηθούν το συντομότερο δυνατό τα παραπάνω θέματα της αστυνόμευσης, που περιλαμβάνουν ασφαλώς και την εφαρμογή των κανόνων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας,.

Αιτούμαστε λοιπόν εκ νέου

-Να φέρετε άμεσα προς συζήτηση το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, έχοντας καλέσει και εκπροσώπους φορέων που είναι άμεσα σχετιζόμενοι με το θέμα (Αστυνομία, Λιμενικό, Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, κ.ά.)

Για το Συνδυασμό «Μένουμε Αντίπαρο»

Ο Δημοτικός Σύμβουλος

Σκούρτης Σωτήρης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos