Ο Δήμος Πάρου για το ετήσιο μνήμοσυνο του Νικόλα Στέλλα

29 Μαϊος 2012 12:06

Με λαμπρότητα τελέστηκε το Ετήσιο Μνημόσυνο στη μνήμη του Εθνομάρτυρα Νικόλα Στέλλα στις 27/5/12 στη Μάρπησσα της Πάρου.

Αντί πανηγυρικού, παρουσιάστηκαν οι τρεις καλύτερες εκθέσεις των Γυμνασίων της Πάρου στα πλαίσια του διαγωνισμού έκθεσης ο οποίος καθιερώθηκε από φέτος με θέμα «Η θυσία του Νικόλα Στέλλα και πως αυτή φωτίζει τη ζωή μας σήμερα» και διενεργήθηκε από την ΚΔΕΠΑΠ και τα Σχολεία.

Τις τρεις πρώτες θέσεις στο διαγωνισμό κατέκτησαν:

- Η μαθήτρια της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Πάρου Μαριάνθη Λουκή.

- Η μαθήτρια της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Νάουσας Τσιτινίδου Μαρία.

- Η μαθήτρια της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Αρχιλόχου Παντελαίου Μιχαήλα.

Στις νικήτριες του διαγωνισμού απονεμήθηκαν έπαθλα τα οποία φιλοτέχνησε το εικαστικό εργαστήρι του Δήμου Πάρου.

Την τελετή στη μνήμη του Ήρωα τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος και πλήθος ιερέων, ο Δήμαρχος, οι Βουλευτές κ. Βρούτσης Ιωάννης, Γλέζος Εμμανουήλ, Συρμαλένιος Νικόλαος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Τζανακόπουλος Παντελής και Μπιζάς Κων/νος, σύσσωμη η Δημοτική Αρχή καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των παρατάξεων, Πρόεδροι Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, Αντιπροσωπεία του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου υπό τον Διοικητή του κ. Αβραμίδη Γεώργιο, Αντιπροσωπεία του Λιμεναρχείου Πάρου υπό τον Λιμενάρχη κ. Γιαλελή Κωνσταντίνο, Αντιπροσωπείες Σχολείων, Σύλλογοι, Κομματικές οργανώσεις και πλήθος κόσμου.

Τιμή στον Ήρωα απέδωσε η Φιλαρμονική του Δήμου Πάρου.

Δήμος Πάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos