Αντίπαρος: Ενωτική Κίνηση Προόδου

11 Ιουλίου 2012 02:19

Λυπούμαστε διότι τελικά η παράταξη Λεβεντάκη, με την παρουσία της στο νησί μας, φέρνει ξένα σε εμάς ήθη και μεθόδους, όπως η συστηματική προπαγάνδα, με τερατώδη ψέματα και απόλυτη διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Είναι λυπηρό, 18 μήνες μετά τις εκλογές, να λειτουργούν «προεκλογικά» και να ασχολούνται ακόμα με το πώς θα διαβάλουν την αντιπολίτευση, αντί να ασχοληθούν σοβαρά με τα τρέχοντα ζητήματα του νησιού μας.

Αγαπητοί μας συμπολίτες, πιστοί στην παλαιοκομματική λογική ο δήμαρχος και ολόκληρη η παράταξή του αποκρύπτουν την πραγματικότητα, λέγοντας ψέματα και συνεχίζουν να κάνουν πόλεμο λάσπης στην αντιπολίτευση.

Στις 23 Μάρτίου 2012 σε δελτίο τύπου που είχαμε εκδώσει γράφαμε:

«Μάλιστα, προκειμένου να κρύψει τις ευθύνες του για τις τεράστιες ολιγωρίες, τις παραλήψεις και τα λάθη του, κάνει αυτό που κάνουν όλοι οι παραμυθάδες: Λέει ψέματα, ασύστολα, μεθοδικά και προσχεδιασμένα ώστε, η όποια αποτυχία του να ακουστεί εύηχα και η δημόσια κατάθεση του, σε ανύποπτο χρόνο, να αποτελέσει την εύκολη δικαιολογία, όταν και αν χρειαστεί...»

Δυστυχώς σήμερα επαληθευόμαστε αφού μας κατηγορεί για καταστροφική απραξία, πιθανόν κάνει λάθος τους ρόλους γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι αυτός διοικεί το δήμο και όχι η παράταξη μας, αντί να κατηγορεί τον εαυτό του για την ανύπαρκτη πολιτική του στην αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο δήμος, αυτός αρέσκεται τελευταίως να διοργανώνει μόνο πανηγύρια, κατασπαταλώντας πολύτιμα έσοδα.

Φωνάζει, δηλαδή, ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.

Μας καταγγέλλει ότι δίνουμε επιχειρήματα στον εργολάβο του περιφερειακού δρόμου, γιατί όπως ισχυρίζεται έχει καταθέσει αγωγή, δεν ανέφερε ποτέ ούτε έχει ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο, ότι τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει κατά του ιδίου εργολάβου τον Μάιο του 2011 απορρίφτηκαν από το δικαστήριο, φυσικά δεν έχει απαντήσει σε ανάλογο έγγραφο αίτημά μας που έχει γίνει εδώ και ένα μήνα.

Ψεύδεται κατηγορώντας μας ότι δεν ψηφίσαμε στο δημοτικό συμβούλιο το έργο της αποχέτευσης, όταν όλοι γνωρίζουν ότι η παράταξή μας, αν και δεν γνώριζε τίποτα για το σημαντικό αυτό έργο, παρόλο που ο ίδιος ο δήμαρχος είχε δημόσια δεσμευτεί ότι θα μας ενημερώσει, το υπερψήφισε σε όλες τις φάσεις του.

Αυτή η αδιανόητη, αντιδημοκρατική τακτική τη μη ενημέρωσης μας, για οποιοδήποτε θέμα ή πρόβλημα του δήμου μας, οδήγησε τον ίδιο σε οδυνηρή ήττα με την καταψήφιση του διαγωνισμού για την ενοικίαση των παραλιών.

Θεώρησε δεδομένη την ψήφο μας ή απλά οι σύμβουλοι του απείχαν του δημοτικού συμβουλίου;

Άλλωστε η ανακολουθία των λόγων του φαίνεται πεντακάθαρα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, που πρωτοδημοσίευσε το δελτίο τύπου, αφού δίπλα σ' αυτό υπάρχει ο κεντρικός της τίτλος που αναφέρει για ομοφωνία αποφάσεων στο δημοτικό συμβούλιο Αντιπάρου.

Αγαπητοί μας συμπολίτες οι επιλογές και η ταχύτητα ανέλιξης των ατόμων θέλει σύνεση και προσοχή.

Αν κάποιον από μούτσο τον ντύσεις πλοίαρχο και του δώσεις ένα καράβι, είναι πολύ πιθανό να το πάρει να φύγει και να το οδηγήσει στα πέρατα της αλαζονείας, για να καμαρώνει την στολή με την οποία τον έντυσες.

Δυστυχώς αυτός είναι ο δήμαρχός μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos