Σύγκληση Διοικητικού Συμβουλίου ΚΔΕΠΑΠ

17 Αυγούστου 2012 16:16

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 της 25027/9-4-84 Απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών, σας προσκαλούμε

σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την 20η Αυγούστου 2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Έγκριση για υποβολή αίτησης συμμετοχής της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. της πράξης «Βοήθεια στο Σπίτι» στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής μέσω παροχής κατ' οίκον υπηρεσιών φροντίδας σε εξαρτώμενα μέλη των οικογενειών ανέργων και αναγνωρισμένα επαπειλούμενων με ανεργία εργαζομένων που ωφελούνται από ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης» της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Θέμα 2ο: Έγκριση Κανονισμού Διοίκησης, Διαχείρισης και Λειτουργίας του Μουσείου Γλυπτικής «Νικόλαος Περαντινός».

Θέμα 3ο: Έγκριση πρότασης για πραγματοποίηση τιμητικής εκδήλωσης για την κ. Κυριακή Ραγκούση - Κοντογιώργου

Θέμα 4ο: Αίτημα της κ. Αλέγκρε Εσκαλονή, Βιβλιοθηκονόμος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πάρου για επίδομα θέσης ευθύνης – προϊσταμένου

Θέμα 5ο: Ενημέρωση για την χρηματοδότηση των πράξεων «Βρεφονηπιακός Σταθμός ΄Τα Μελισσάκια'» και «Παιδικός Σταθμός ΄Τα Δελφινάκια'» στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

Άννα Κάγκανη – Κορτιάνου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos