Συγχαρητήρια επιστολή στους επιτυχόντες στη τριτοβάθμια εκπαίδευση

31 Αυγούστου 2012 19:40

Θερμά συγχαρητήρια σ όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές, που μετά από πολύχρονες προσπάθειες και θυσίες πέτυχαν να εισαχθούν στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Τους ευχόμαστε καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και τους γονείς τους , που στάθηκαν μέχρι το τέλος στο πλευρό τους και μοιράστηκαν τις αγωνίες και τις ελπίδες τους αλλά και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι κάτω από αντίξοες ,συνθήκες συνέβαλαν στην επιτυχία τους.

Επίσης, στους μαθητές και τις μαθήτριες που δεν μπόρεσαν να επιτύχουν την εισαγωγή τους σε κάποια σχολή, ευχόμαστε καλή επιτυχία στις μελλοντικές επιλογές τους, αφού ότι οι ευκαιρίες τα όνειρα, οι ελπίδες και οι προσδοκίες τους δεν εξαντλούνται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα έχουν και άλλες διεξόδους και ότι η ζωή θα τους προσφέρει πολλές ευκαιρίες αρκεί να τις αξιοποιήσουν σωστά.

Η θέληση  η υπομονή και η επιμονή είναι τα στοιχεία εκείνα που καθορίζουν την επιτυχία στη ζωή .

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos