Πάρος: Έκτακτη συνεδρίαση Δ.Σ. ΔΕΥΑ - Απόφαση για άμεση καταβολή του 20% των οφειλομένων στους εργαζόμενους (Βίντεο)

07 Ιουνίου 2013 02:18

Μειοψήφισε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Σ. Φραγκούλης – Τέθηκαν δύο προτάσεις προς ψηφοφορία - Απείχε της ψηφοφορίας ο εκπρόσωπος των εργαζομένων.

Την άμεση καταβολή του 20% του υπολοίπου επί του καθαρού ποσού των αναδρομικών των οφειλομένων στους εργαζόμενους της ΔΕΥΑ Πάρου αποφάσισε κατά πλειοψηφία το βράδυ της Πέμπτης 6 Ιουνίου, το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της δημοτικής επιχείρησης.

Υπέρ της απόφασης, δηλαδή της καταβολής των οφειλομένων στους εργαζόμενους, ψήφισαν τρια μέλη (Μηνάς Καλακώνας, Μαρία Χανιώτη, Κώστας Χασούρης). Από την ψηφοφορία απείχε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Γιώργος Ραγκούσης λόγω της γνωστής θέσης που έχει πάρει το Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΥΑ Πάρου. Μειοψήφισε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πάρου Στέλιος Φραγκούλης δηλώνοντας συγκεκριμένα: «Εγώ θα μειοψηφίσω υιοθετώντας τη δεύτερη πρόταση και επιπροσθέτως επιφυλασσόμενος επί παντός νομίμου δικαιώματος»

Το parianostypos.gr κατέγραψε ολόκληρη την έκτακτη συνεδρίαση. Παρακολουθήστε την εισήγηση του προέδρου της ΔΕΥΑ Πάρου Στέλιου Φραγκούλη, τις τοποθετήσεις των μελών του Δ.Σ. καθώς και τις ερωτήσεις - θέσεις των παριστάμενων εκπροσώπων των Δημοτικών παρατάξεων κ.κ. Πατέλη, Χουλιάρα και Καστρουνή.

Πατήστε εδώ για τα Βίντεο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos