Λαική Συσπείρωση Πάρου: Xτες , είχαμε το επόμενο επεισόδιο του έργου της περιήγησης στο παραδοσιακό οικισμό της Παροικιάς

22 Αυγούστου 2013 19:06

Μετά από πρωινή καταγγελία στο Α.Τ. Πάρου, το απόγευμα και κατά την διάρκεια της περιήγησης , άνδρες του ΑΤ Πάρου ζήτησαν από την Ε. Σπανού διαπιστευτήρια ξεναγού. Όταν εκείνη απάντησε ότι

δεν είναι ξεναγός αλλά δημοτική υπάλληλος, που σύμφωνα με τις εντολές του Δήμου εκτελεί το έργο της περιήγησης που της έχει ανατεθεί στον παραδοσιακό οικισμό της Παροικιάς , ζητήθηκε από τα όργανα να προσέλθει στο Α.Τ. μετά το πέρας της περιήγησης και να προσκομίσει τα στοιχεία της.

Για δεύτερη φορά σε μικρό χρονικό διάστημα επισκέπτες του νησιού γίνονται μάρτυρες μιας χυδαίας , αντι-συνδικαλιστικής συμπεριφοράς και προσωπικής επίθεσης σε μια δημοτική υπάλληλο που διαπομπεύεται στη συνείδηση των τουριστών που περιηγεί.

Η δημοτική Αρχή και προσωπικά ο Δήμαρχος φέρουν ακέραια την ευθύνη του χειρισμού αυτής της υπόθεσης. Αντί να υπάρξει καταδίκη άμεσα και έμπρακτα της συμπεριφοράς της Χρ. Φωκιανού από την πρώτη στιγμή , να φέρουν θέμα αποπομπής της από την Τουριστική Επιτροπή και να ζητήσουν από το Δημοτικό Συμβούλιο την αντικατάσταση της, περίμεναν να υποβάλλει η ίδια την παραίτηση της !!!

Ατυχή θεωρούμε και τον χειρισμό της υπόθεσης από το ΑΤ Πάρου, αφού από το πρωί μέχρι το απόγευμα μπορούσε να διεκπεραιωθεί η οποιαδήποτε προβλεπόμενη διαδικασία και όχι πάντως μπροστά στα μάτια των έκπληκτων επισκεπτών του νησιού.

Πάρος 22-8-2013

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos