×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

ΕΣΠ: Εχθροί και φίλοι της Πάρου

23 Αυγούστου 2013 14:30

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου, μετά τα τελευταία γεγονότα στο παραδοσιακό οικισμό της Παροικίας,

είναι υποχρεωμένος απέναντι στα μέλη του και σε μια αγορά που υποφέρει να πάρει θέση, διότι βλέπει να συνεχίζεται η απαράδεκτη συμπεριφορά της συντεχνίας των ξεναγών.

Με ενέργειες τους, διέκοψαν την περιήγηση και προκάλεσαν την σύλληψη της δημοτικής υπαλλήλου, δείχνοντας έτσι το πραγματικό τους πρόσωπο.

Πρώτα η τσέπη μας και μετά όλα τα άλλα! Η Πάρος υπάρχει μόνο για να την αρμέγουμε, φανερώνουν με τις πράξεις τους.

Ας υπάρχει κρίση, ας υπάρχουν αιτήματα των έμπορων, των επιχειρηματιών και του Δήμου. Όλα αυτά δε σημαίνουν τίποτε.

Η προσπάθεια δε της κυρίας πρώην Αντιπροέδρου της Τουριστικής Επιτροπής να διχάσει την τουριστική επιτροπή είναι ενδεικτική των προθέσεων της να κάνει ζημιά τώρα που δεν αποκομίζει προσωπικά οφέλη.

Αυτό είναι το μήνυμα της πολυσέλιδης επιστολής παραίτησης. Είναι ενδεικτικό ότι μπορούσε αντί για την υποβολή της παραίτησης, με μια απλή συγνώμη να ξεχνιόταν όλα, για το καλό της Πάρου και για την προσωπική της καριέρα.

Η αλήθεια δεν αποδεικνύεται με πολλά λόγια όταν υπάρχει, μέσα από δύο κουβέντες αναδεικνύεται.

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως ο εγωισμός κάποιων ανθρώπων δεν τους αφήνει να δουν την πραγματικότητα και κρύβονται πίσω από την «λατρεία» του νησιού και την δήθεν ανιδιοτέλεια.

Επίσης έχουν ξεχάσει ότι το δημοτικό συμβούλιο, τους έχει εμπιστευθεί μια θέση ευθύνης σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα και την θέση του αντιπρόεδρου στην επιτροπή τουρισμού.

Οι ανάγκες του νησιού είναι τεράστιες και η βοήθεια που όλοι μας πρέπει να δώσουμε για να αναπτυχτεί, κάθε τομέας της οικονομίας του, απαιτεί τη συμμετοχή ιδιαίτερα των νέων, γι' αυτό και οι πράξεις τους θετικές ή αρνητικές έχουν ιδιαίτερη σημασία.

Ο Δήμος Πάρου υποχρεούται ν'αναλάβει πρωτοβουλία για όλα τα παραπάνω – απαράδεκτα γεγονότα και φυσικά ν' απορρίψει κάθε μελλοντική συνεργασία με τους ξεναγούς που τα προκάλεσαν.

Τέλος, καταδικάζουμε τη συντεχνία των ξεναγών που με την νοοτροπία τους διασύρουν το νησί μας.

Με ιδιαίτερη τιμή

για το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Πάρου – Αντιπάρου

Ο Πρόεδρος

Αλιπράντης Απόστολος

Ο Γεν. Γραμματέας

Κρητικός Ηλίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos