×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Η Ενωτική Κίνηση Προόδου συγχαίρει τους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις

30 Αυγούστου 2013 17:14

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων μία επίπονη και μακρόχρονη προσπάθεια έφθασε στο τέλος της.

Με μεγάλη χαρά θα θέλαμε να εκφράσουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες του Δήμου μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Η επιτυχία αυτή επισφραγίζει τη σκληρή προσπάθεια πολλών χρόνων και ιδιαίτερα τους κόπους της τελευταίας χρονιάς. Ευχόμαστε καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους, καθώς με την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ανοίγονται νέοι δρόμοι για την ατομική τους πρόοδο και την επιστημονική τους κατάρτιση. Με μεθοδικότητα και αφοσίωση οι στόχοι γίνονται πραγματικότητα.

Θερμά συγχαρητήρια ανήκουν και στους γονείς για την πολύπλευρη στήριξη και ευχόμαστε να είναι πάντα υγιείς και δυνατοί, δίπλα στα παιδιά τους σε κάθε αγώνα.

Παράλληλα, συγχαίρουμε και τους εκπαιδευτικούς που κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, αποτέλεσαν τη δεύτερη οικογένεια των παιδιών μας προσφέροντάς τους το πολύτιμο αγαθό της γνώσης.

Στους μαθητές και τις μαθήτριες που δεν μπόρεσαν να εισαχθούν σε κάποια σχολή ή να πραγματοποιήσουν την πρωταρχική επιλογή τους επισημαίνουμε ότι οι ευκαιρίες της ζωής δεν εξαντλούνται στην παρούσα φάση των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Πάντοτε υπάρχουν διέξοδοι στα όνειρα και τις προσδοκίες, φτάνει να υπάρχει αγωνιστικό πνεύμα, ελπίδα και επιμονή.

Για την ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ

Γιάννης Βασιλόπουλος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos