Πάρος ΑΞΙΑ: Μήνυμα για τη νέα σχολική χρονιά

11 Σεπτεμβρίου 2013 16:02

Σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία που βρίσκει την εκπαιδευτική κοινότητα σε κατάσταση αναταραχής και ανασφάλειας εξαιτίας των αντιεκπαιδευτικών και αντιλαϊκών

μέτρων που εφαρμόζονται στη Χώρα μας, ευχόμαστε σ' όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, να έχουν μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Κάθε σχολική χρονιά είναι ένας νέος δυναμικός δρόμος, ένας δρόμος με σκοπό να διαμορφώσει μια παιδεία με κέντρο τον άνθρωπο.

Κάθε χρόνος οικοδομεί τα θεμέλια για να μπορέσει η ελληνική κοινωνία να γίνει σύγχρονη, υγιής, με κριτική σκέψη, με κριτική άποψη και συλλογικότητα.

Σήμερα, πιο πολύ από άλλες φορές, έχουμε ανάγκη, να αντιληφθούμε το σχολείο σαν αφετηρία για να φτιάξουν οι νέες γενιές έναν κόσμο με ανθρώπινο πρόσωπο, για να αλλάξουν ότι χρειάζεται να αλλαχθεί, για να προχωρήσουν σταθερά και να πετύχουν περισσότερα και καλύτερα για τον τόπο μας και την κοινωνία.

Σήμερα έχουμε πιο πολύ ανάγκη από ένα ξεκίνημα πιο αισιόδοξο, πιο δημιουργικό, πιο γόνιμο.

Γι΄αυτό το ξεκίνημα, γι΄αυτή τη σχολική χρονιά ευχόμαστε σε όλους – μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς – καλή αρχή, με δύναμη και υγεία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos