Πάρος: Παραιτήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κ. Ευριπίδης Ακάλεστος

12 Σεπτεμβρίου 2013 01:23

Με μια επιστολή που διαβάστηκε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στη συνεδρίαση της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου έκανε γνωστή την παραίτησή του ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κ. Ευριπίδης Ακάλεστος.

Πιο συγκεκριμένα αναφερόμενος στην επιστολή του στις αιτίες της παραίτησης του έκανε λόγο για σοβαρές διαφωνίες με την επικεφαλής της παράταξης.

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:

Σοβαρές διαφορές, έντονες διαφωνίες, και συνεχής διάσταση απόψεων με την επικεφαλής της παράταξής μας (ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα) σχετικά με τον τρόπο άσκησης της αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα όσον αφορά την διαμόρφωση θέσεων της παράταξης και του τρόπου λήψης αποφάσεων εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου για ζητήματα της Παριανής κοινωνίας και προβλήματα του νησιού μας, με αναγκάζουν να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του δημοτικού συμβούλου.

Η μέχρι σήμερα πορεία μου, στην προσωπική μου ζωή, όσο και στην ενασχόλησή μου με τα κοινά καθώς και οι κόκκινες διαχωριστικές γραμμές που έχω θέσει σαν άνθρωπος, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να διαπραγματεύομαι και να προσπαθώ να πείσω για τα αυτονόητα.

Για μια ακόμα φορά, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους και που καθημερινά εκφράζουν την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και να τους διαβεβαιώσω, ότι θα συνεχίσω να προσπαθώ και αγωνίζομαι για το καλό της Πάρου μας.

Επίσης ευχαριστώ πολύ όλους εκείνους που με καθαρό μυαλό, ανιδιοτέλεια και πάνω απ΄όλα γνήσια αγάπη για την Πάρο μας, συνεργάστηκαν μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Με εκτίμηση

Ευριπίδης Ακάλεστος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos