Πάρος: Προβλήματα στα σχολικά κτήρια και Αρτέμης Σώρρας μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της συνεδρίασης του Δ.Σ

06 Νοεμβρίου 2013 21:26

Μέσα από αντεγκλήσεις και έντονες αντιπαραθέσεις συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου την Τρίτη 5 Νοεμβρίου το θέμα των σχολικών κτηρίων και ειδικότερα το θέμα που κατά προτεραιότητα αφορά το Γυμνάσιο Παροικίας.

Στη κατάμεστη από πολίτες αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου οι οποίοι βρέθηκαν στο χώρο για να παρακολουθήσουν κυρίως το θέμα που αφορούσε τις αίθουσες διδασκαλίας και τα προβλήματα που προέκυψαν, συζητήθηκε στη συνέχεια και το θέμα της πρότασης συνεργασίας του Δήμου με την εταιρεία Ε.Ν.D. Στη συζήτηση πήρε μέρος ο Αρτέμης Σώρρας αφού έγινε ζωντανή σύνδεση μέσω skype.

Να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν παρίστατο ο κ. Ανδρέας Σάμιος ως δημοτικός σύμβουλος της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Πάρου.

Οι κύριοι Μανώλης Ισιγώνης και Σωτήρης Καστρουνής πήραν το λόγο και μίλησαν ως εκπρόσωποι της παράταξης αλλά δεν είχαν δικαίωμα ψήφου, αφού όπως ήδη έχει δημοσιεύσει το psts.gr o κ. Καστρουνής έχει παραιτηθεί από την 1η Νοεμβρίου.

Εάν δεν προσέλθει ο κ. Σάμιος σε κάποια από τις προσεχείς συνεδριάσεις τη θέση του δημοτικού συμβούλου θα αναλάβει ο κ. Σοφιανός ή ο κ. Θαλασσινός που ακολουθούν αντίστοιχα στη σειρά.

Πατήστε εδώ για τα βίντεο...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos