Πάρος Δημοψήφισμα: Ώρα λαϊκής ευθύνης

05 Δεκεμβρίου 2013 21:48

Αγαπητοί συμπολίτες η Κυριακή 16η Φεβρουαρίου 2014 πρέπει και μπορεί να γίνει μια Κυριακή όπου η λαϊκή ευθύνη και η λαϊκή συμμετοχή θα δώσουν ένα βροντερό παρόν.

Μια Κυριακή όπου έχουμε τη δυνατότητα να εκφράσουμε την θέληση μας και να διαμορφώσουμε, όπως εμείς νομίζουμε, παραπέρα τα αγωνιστικά βήματα για την επίλυση των προβλημάτων της Δωρεάν Δημόσιας Υγείας που αντιμετωπίζουμε στα νησιά μας.

Καλούμαστε να αποδεχτούμε ή να αντιπαλέψουμε όλο το άγριο σκηνικό της εξαθλίωσης που βιώνει κάθε λαϊκή οικογένεια σε όλες τις πτυχές της ζωής της.

Καλούμαστε να συμβιβαστούμε ή να αντιδράσουμε σε όλο αυτό το ρεπερτόριο της βαρβαρότητας που είναι πραγματικά ανεξάντλητο και που σκοτώνει.

Το Συντονιστικό, έστω, μετά από πολύμηνη «ακινησία» και «αφωνία», κάνει μια πρόταση, να νεκρώσουν τα πάντα στο νησί για 24 ώρες.

Μπορεί να υπάρχουν και άλλες προτάσεις και άλλες σκέψεις για μορφές αντίδρασης, που μπορούν να αποτελέσουν ερωτήματα στο δημοψήφισμα.

Σε κάθε όμως περίπτωση η συμμετοχή όλων μας σε αυτό είναι πράξη ευθύνης, πράξη συμμετοχής, πράξη αντίστασης και αντίδρασης σε αυτούς που με την πολιτική τους μας οδηγούν στην φτώχεια, την απόγνωση και την εξαθλίωση.

Το δημοψήφισμα δεν είναι το παν. Είναι μια αρχή.

Γιατί όπως εξομολογήθηκε και ένας συμπολίτης μας σε συνεδρίαση του Συντονιστικού, «...πρώτη φορά αισθάνθηκα τόσο όμορφα στη ζωή μου διαδηλώνοντας με άλλους συμπολίτες μου στο κέντρο της Αθήνας...», αναφερόμενος στην πορεία του Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Γιατί στους δρόμους του αγώνα είναι η ελπίδα μας!

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΡΟΥ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos