×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ενημέρωση από ΚΕΠΠάρου για το Συντονιστικό Υγείας, για το Δημοψήφισμα και την Γενική Απεργία

07 Δεκεμβρίου 2013 14:06

Συνεχίστηκαν και αυτή τη βδομάδα οι Ενημερωτικές Συναντήσεις εκπροσώπων του Συντονιστικού νε τους Τοπικούς Συλλόγους και τα Συμβούλια των Κοινοτήτων. Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι συναντήσεις στις Δ.Κ. Αρχιλόχου και Κώστου.

Συζητήθηκαν οι προτάσεις του Συντονιστικού για το Δημοψήφισμα και τη Γενική Απεργία, ακούστηκαν προτάσεις και αποφασίστηκε από όλους τους παριστάμενους η Κινητοποίηση των Τοπικών Συλλόγων για την επιτυχία του Δημοψηφίσματος.(μοναδική παραφωνία η επιδεικτική απουσία των εκπροσώπων της Δ.Κ. Κώστου).

Μεταξύ των προτάσεων που ακούστηκαν ήταν και η κινητοποίηση των Παριανών της Πάρου και της Αντιπάρου στην Αθήνα, και η τοποθέτηση Κάλπης και στην Αθήνα στην έδρα της Ομοσπονδίας των Παριανών Συλλόγων, για να μπορέσουν να ψηφίσουν και όλοι οι συμπατριώτες μας που ζουν εκεί.

Έγινε παρέμβαση του Συντονιστικού στους Δημάρχους, για να συζητηθεί το θέμα του Δημοψηφίσματος στα αντίστοιχα Δ.Σ. Το αίτημα έγινε δεκτό και θα συζητηθεί στις 9/12 στην Αντίπαρο και στις 10/12 ΣΤΗ Πάρο. Παρέμβαση θα γίνει και την Κυριακή 8/12 στη Συνέλευση της Ομοσπονδίας Παριανών Συλλόγων.

Συνεδρίασε η Οργανωτική Γραμματεία του Συντονιστικού και αποφάσισε τις επόμενες συναντήσεις με το ακόλουθο πρόγραμμα :

Δευτέρα 9/12 στην Αγκαιριά - 6:00μμ.

Τρίτη 10/12 με τους Εργάτες Καθαριότητας – 1:00μμ. στην Αποθήκη του Δήμου

Τετάρτη 11/12 στη Νάουσα - 5:00μμ. στον Αγ. Αθανάσιο

Την Τρίτη 12/12 στις 6μμ. θα γίνει νέα συνάντηση του Συντονιστικού στο Δήμο.

Επισυνάπτουμε την πρόταση του Σωματείου των εργαζόμενων της ΔΕΥΑΠ για το Δημοψήφισμα.

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Στα πλαίσια του τοπικού δημοψηφίσματος που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Φεβρουαρίου 2014 προτείνουμε τις παρακάτω ενέργειες:

1ον. Τοποθέτηση των πανό που χρησιμοποιήθηκαν στην πορεία διαμαρτυρίας στην Αθήνα στο Κέντρο Υγείας καθώς και σε Δημόσιες Υπηρεσίες.

2ον. Δημιουργία εκδήλωσης από το Συντονιστικό στο Facebook με σκοπό την ενημέρωση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos