×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή της Πάρου στην Διεθνή έκθεση Τουρισμού ΒΤΕxpo στις Βρυξέλλες στις 11 και 12 Δεκεμβρίου 2013

17 Δεκεμβρίου 2013 18:20

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή της Πάρου στην Διεθνή έκθεση Τουρισμού ΒΤΕxpo στις Βρυξέλλες στις 11 και 12 Δεκεμβρίου 2013 στο πλαίσιο των ενεργειών του Δήμου Πάρου για την προβολή του νησιού.

Κατά την διάρκεια της Έκθεσης πραγματοποιήθηκαν πάνω από 20 προγραμματισμένες συναντήσεις  με  επαγγελματίες, των οποίων, τα στοιχεία ήδη έχουν σταλεί στους επαγγελματίες του νησιού για αξιοποίηση.

Επίσης, στις 13 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε, με επιτυχία, παρουσίαση του νησιού σε επαγγελματίες του τουρισμού (πράκτορες και πωλητές ταξιδιών) και δημοσιογράφους, σε αίθουσα στο κέντρο των Βρυξελλών από την εκπρόσωπο του Δήμου Πάρου κα Στέλλα Φυρογένη. Σημειώνουμε ότι η Πάρος ήταν το μοναδικό νησί των Κυκλάδων που συμμετείχε στην δράση αυτή.

O Δήμος Πάρου και η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής  θα συνεχίσει δυναμικά την προβολή του νησιού εντός και εκτός Ελλάδας, με πρωτότυπες  ενέργειες, ενδυναμώνοντας τις εκθεσιακές παρουσίες,  με στόχο την καλύτερη  δυνατή προβολή του νησιού και των προϊόντων του έτσι ώστε να κερδίσει την θέση που αξίζει στον Παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos