Και το όνομα αυτής: Κ.Ε.Π (Οικολογία – Συμμετοχή – Αλληλεγγύη)

19 Ιανουαρίου 2014 15:54

Σε μια ανοικτή συγκέντρωση πολιτών που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 στη αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου «Αρχίλοχος» αποφασίσθηκε κατά πλειοψηφία η τροποποίηση

της ονομασίας της Κίνησης που  θα συμμετάσχει στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου.

Η ονομασία που επιλέχθηκε μεταξύ τριών προτάσεων είναι η ακόλουθη:
Κίνηση Ενεργών Πολιτών (Οικολογία – Συμμετοχή – Αλληλεγγύη). Να θυμίσουμε ότι η μέχρι σήμερα ονομασία ήταν Κίνηση Ενεργών Πολιτών Πάρου.

Στη συνάντηση αποφασίσθηκε επίσης ότι θα υπάρξει και μια μικρή αλλαγή τροποποίησης στο λογότυπο της Κίνησης.
Στη  συγκέντρωση παραβρέθηκαν και πολίτες του νησιού που δεν ανήκουν στον ευρύτερο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι κατέθεσαν προβληματισμούς και απόψεις που αφορούν ευρύτερα όχι μόνο στις επικείμενες Εκλογές αλλά και στα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του νησιού της Πάρου.
Ειδικότερα, η διαλογική συζήτηση ξεκίνησε και συνεχίστηκε με προτάσεις και θέσεις των παρευρισκόμενων πάνω σε θέματα που άπτονται της επικαιρότητας και της καθημερινότητας στο νησί , ενώ δεν έλειψε και η κριτική ατόμων σχετικά με την πορεία της Κ.Ε.Π.  από τις προηγούμενες εκλογές μέχρι και σήμερα. Κυρίαρχο μέρος της συζήτησης που διεξήχθη αφορούσε την απόφαση της νέας ονομασίας της Κίνησης καθώς και τη Δημιουργία των θεματικών Ομάδων:

Άμεση Δημοκρατία – Τοπική Αυτοδιοίκηση
Περιβάλλον – Γ.Π.Σ
Πρωτογενής τομέας, μεταποίηση
Τουρισμός
Πολιτισμός
Αλληλεγγύη
Τοπικά Προβλήματα - Έργα

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos