Μήνυμα για την συγκέντρωση του Συντονιστικού στην αίθουσα του Αρχίλοχου στις 26 Ιανουαρίου 2014

22 Ιανουαρίου 2014 12:44

Οι  Περιφερειακοί Σύμβουλοι Νοτίου Αιγαίου, Παντελής Τζανακόπουλος και Κώστας Μπιζάς οι οποίοι απουσιάζουν εκτός Πάρου για να συμμετάσχουν σε προγραμματισμένες

συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 25 και 26 Ιανουαρίου στην Ρόδο, χαιρετίζουν την σημερινή συγκέντρωση και διατρανώνουν την απαίτηση για επίλυση των χρονιζόντων προβλημάτων του Κέντρου Υγείας που έχουν σαν αποτέλεσμα την πλήρη υποβάθμιση του εύρους και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Η προγραμματιζόμενη για τις 16 Φεβρουαρίου διενέργεια δημοψηφίσματος αποτελεί κομβικό σημείο και δράση για την παραπέρα πορεία του διεκδικητικού μας αγώνα.

Η καθολική συμμετοχή του Παριανού και Αντιπαριώτικου λαού στην διαδικασία του δημοψηφίσματος είναι το ελάχιστο που πρέπει να κάνουμε αν θέλουμε πραγματικά να συνεχιστεί ο αγώνας μέχρι την τελική δικαίωση του.

Είναι γνωστό σε όλους σας ότι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι σε κάθε ευκαιρία που δίδεται προβάλλουν και αναδεικνύουν επιτακτικά το πρόβλημα της υπολειτουργίας του Κέντρου Υγείας Πάρου.

Με την ίδια ένταση θα συνεχίσουν να δίνουν τον αγώνα τους συμπληρωματικά με τον αγώνα του Συντονιστικού των Φορέων ως εκπρόσωποι του Παριανού και Αντιπαριώτικου λαού στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου.

Καλούμε και πάλι όλους τους Παριανούς και Αντιπαριώτες να συμμετάσχουν δυναμικά και μαζικά στο δημοψήφισμα.

Η συμμετοχή όλων μας θα κρίνει και το αποτέλεσμα των αγώνων μας.

Οι  Περιφερειακοί  Σύμβουλοι  Νοτίου  Αιγαίου

Παντελής Τζανακόπουλος                      -                 Κώστας Μπιζάς

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos