×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πάρος: Παρουσίαση υποψηφίων από την ΚΕΠ-ΟΣΑ

09 Μαρτίου 2014 19:54

Συνήλθε σήμερα 9 Μαρτίου η Κίνηση Ενεργών Πολιτών – Οικολογία, Συμμετοχή, Αλληλεγγύη, σε ανοιχτή συγκέντρωση στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου «Αρχίλοχος» με σκοπό τη

 συγκρότηση ψηφοδελτίου – υποψηφιοτήτων καθώς και τη συζήτηση οργανωτικών θεμάτων.

Στη σημερινή συνάντηση ακούστηκαν τα πρώτα ονόματα (29 άτομα) που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο της Κίνησης για τα οποία και θα υπάρξει ανακοίνωση της ΚΕΠ-ΟΣΑ.
Επίσης συζητήθηκε το θέμα της πρωτοβουλίας των είκοσι ενός πολιτών για συγκρότηση ενιαίου ψηφοδελτίου και εν τέλει υπερίσχυσε η αρνητική άποψη όσον αφορά  στη στήριξη της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι εκπρόσωποι της ΚΕΠ-ΟΣΑ, στη συνάντηση – πρωτοβουλία των είκοσι ενός πολιτών στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την περασμένη Τετάρτη 5 Μαρτίου, είχαν ήδη εκφράσει την αντίθεσή τους προς το συγκεκριμένο εγχείρημα και ειδικότερα στο θέμα που αφορούσε συνάντηση των επικεφαλής και όχι συνάντηση με ανοιχτές, δημόσιες διαδικασίες όπως πρεσβεύει η ΚΕΠ-ΟΣΑ.
Επίσης στην ίδια συνάντηση είχαν εκφράσει τη αντίθεσή τους σχετικά με τη συμμετοχή τους σε μια κοινή προσπάθεια με συνδυασμούς οι οποίοι στηρίζουν μνημονιακές πολιτικές. Παρόλα αυτά οι εκπρόσωποι της Κίνησης είχαν  δεσμευτεί να φέρουν το θέμα προς συζήτηση στη σημερινή Γενική Συνέλευση της 9ης Μαρτίου.

Τέλος αποφασίστηκε μια νέα συνάντηση – παρουσίαση των θέσεων της ΚΕΠ- ΟΣΑ προς το τέλος του Μαρτίου ενώ θα υπάρξει τις επόμενες ώρες και δελτίου τύπου σχετικά με τη θέση της Κίνησης όσον αφορά στην Πρωτοβουλία των είκοσι ενός πολιτών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos