Ανακοίνωση καθόδου Χ. Βλαχογιάννη στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου

26 Μαρτίου 2014 00:58

Παριανές και Παριανοί,

Αυτή την ώρα που η χώρα μας διανύει τις πιο δύσκολες στιγμές της μεταπολιτευτικής περιόδου, τόσο οικονομικά όσο και κοινωνικά, αποφασίσαμε να δηλώσουμε το «παρόν» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. Σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση, ο πολίτης και οι ανάγκες του αποτελούν την βασική προτεραιότητα του συνδυασμού μας.

Πιστεύουμε ότι η εμπειρία μας σε συνδυασμό με τις ανανεωμένες ιδέες και το όραμά μας αποτελούν τη λύση για την Πάρο του αύριο.

Πορευόμαστε σταθερά με ένα σύνθημα: Αλληλεγγύη και Ανθρωπιά.
Στόχος μας η βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητάς μας.

Παριανές και Παριανοί,

Έχουμε αποδείξει ότι η εργατικότητα, η μεθοδική δουλειά και η εντιμότητα αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά μας.  Λάθη φυσικά και έγιναν, τα οποία αναγνωρίζουμε. Λάθη όμως δεν κάνει, όποιος δεν κάνει τίποτα...

Με γνώμονα τα παραπάνω προγραμματίσαμε, σχεδιάσαμε και υλοποιούμε μέσω ΕΣΠΑ, έργα αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Αποτέλεσμα η Πάρος να κατατάσσεται μέσα στα πρώτα νησιά σε εντάξεις έργων στις Κυκλάδες. Η γνώση, η εμπειρία και η σοβαρότητα μας αποτελούν εγγύηση για το μέλλον.

Κρατήσαμε το Δήμο Πάρου όρθιο και σταθερό μέσα σε μία περίοδο βαθύτατης δημοσιοοικονομικής κρίσης. Έχουμε ένα Δήμο πλεονασματικό, χωρίς να έχουμε κάνει αυξήσεις στα δημοτικά τέλη και δίχως δανεισμό.

Για όλα τα παραπάνω ζητάμε την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας. Τώρα, είναι η ώρα να αγωνιστούμε περισσότερο από ποτέ, για την τόνωση της τοπικής οικονομίας, για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα και βέβαια για τον τουρισμό που αποτελεί πυλώνα της Παριανής οικονομίας.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, προχωράμε σε μία γενναία ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού μας. Δημιουργούμε συνδυασμό νίκης αξιοποιώντας την εμπειρία δοκιμασμένων στελεχών και τη διάθεση νέων, άφθαρτων πολιτικά και ικανών ανθρώπων, που θα παλέψουν  για τις προσδοκίες και τις ανάγκες των συμπολιτών μας.

Γνωρίζουμε τα προβλήματα και έχουμε τις λύσεις. Δεσμευόμαστε να είμαστε πάντα δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του.

Είναι χρέος μας να εκφράσουμε το μήνυμα που στέλνει η κοινωνία μας για αλληλεγγύη και ανθρωπιά. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για ένα καλύτερο αύριο. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ για την Πάρο που αγαπάμε. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ για την Πάρο που αξίζουμε. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ για την Πάρο που ονειρευόμαστε.

Ο Επικεφαλής

Χρήστος Βλαχογιάννης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos