Λάβετε Τώρα μέρος στη Μεγάλη Δημοσκόπηση του parianostypos.gr για τις εκλογές του Μαΐου 2014!

13 Απριλίου 2014 21:35

Ξεκίνησε η μεγάλη δημοσκόπηση του parianostypos.gr για τις επικείμενες εκλογές του Μαϊου 2014.

Μπορείτε τώρα να λάβετε μέρος καταθέτοντας τις απόψεις σας σε μια σειρά ερωτημάτων επωνύμως ή ανωνύμως αν προτιμάτε.

Oι απαντήσεις σας στη δημοσκόπηση είναι πιθανόν να αποτελέσουν χρηστικό εργαλείο των πραγματικών δεδομένων των εκλογών, ενώ η συμμετοχή σας στη δημοσκόπηση θα συμβάλλει στην εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων αναφορικά με τις τάσεις που καταγράφονται στην κοινή γνώμη ενόψει των εκλογών.

Η δημοσκόπηση αυτή δίνει το λόγο στους πολίτες - επισκέπτες του parianostypos.gr να εκφράσουν τις απόψεις τους με βάση ένα αντιπροσωπευτικό ερωτηματολόγιο που καλύπτει ένα εύρος θεμάτων που άπτονται των εκλογών. Η γνώμη των πολιτών - επισκεπτών έχει αξία και είναι σημαντική ως επιβοηθητικό εργαλείο στάθμισης ευρύτερων δημόσιων ζητημάτων.

Τα προσωπικά σας στοιχεία σε καμία περίπτωση δεν θα δημοσιοποιηθούν.
Στη παρούσα δημοσκόπηση έχουν ενσωματωθεί δικλίδες ασφαλείας για την αποτροπή φαινομένων κατάχρησης ή κακής χρήσης της συμμετοχής στην ψηφοφορία της δημοσκόπησης.

Η παρούσα δημοσκόπηση δεν αποτελεί ασφαλή επιστημονική μέθοδο εξαγωγής απόλυτα βέβαιων και επιστημονικά σταθμισμένων συμπερασμάτων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos