Ευθέως από Καρδιάς

19 Απριλίου 2014 17:00

Την  Παριανή Δημοτική Κίνηση Τώρα στην Πράξη, των έργων και της δουλειάς ,  στοιχίζουν συμπολίτες  μας από όλες τις προσωπικές ιδεολογίες  και τις κοινωνικές γειτονιές   της μικρής  κοινωνίας μας.

Από τους  νέους  αγρότες  της παριανής γης , της εξαρτημένης εργασίας , της  ελεύθερης ανταγωνιστικής επιχειρηματικότητας . Της γνώσης, και της επιστημονικής επάρκειας . Από τους νέους  που δικαιούνται άμεση συμμετοχή στην ανασύνταξη  της Νέας Ελληνικής  Κοινωνίας , που τώρα άρχισε να διαμορφώνεται .

Ο Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ,  που θα κάνει ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ  ΑΝΑΤΡΟΠΗ της εγκλωβισμένης  στις επιλογές της,  απερχόμενη σήμερα πολυετή  δημοτική εξουσία της Πάρου, είναι ο πρώτος μεταξύ ίσων του συνόλου όλων εκείνων που τον συντροφεύουν  για να πραγματοποιήσουμε όλοι μαζί την Ελπίδα  των  πολιτών  για μια καλύτερη Πάρο .

Την Πάρο με Κυκλαδική  μοναδική ταυτότητα και αξία για τους Παριανούς και την Ελλάδα .

Ο Επικεφαλής είναι ένας από όλους εμάς  τους ελεύθερους και ανεξάρτητους επαγγελματίες  του μόχθου  και της  συνεργασίας με τους συμπολίτες μας, που πιστεύουν  ότι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ και ότι  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ήρθε η ώρα για την ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ  της  παριανής οικονομίας ,το χτίσιμο των υποδομών και της Ανάπτυξης. 
Με γνώση και σεβασμό  στην διαφάνεια και νομιμότητα των δημοτικών, των συλλογικών και των ιδιωτικών δράσεων. Της ανάπτυξης και  της κοινωνικής συνοχής των πολιτών, που βάναυσα διαταράχτηκε τα τελευταία 12 χρόνια με αλαζονικές  πρακτικές  κομματικής διαίρεσης των συμπολιτών μας σε ωφελημένους και στους άλλους .

Ο Επικεφαλής και το επιτελείο της Παράταξης  δεν ανδρώθηκαν επαγγελματικά και οικογενειακά  σιτιζόμενοι  από τον δημόσιο κορβανά . Μεγάλωσαν εργαζόμενοι επαγγελματικά , επιστημονικά ,  οικογενειακά και κοινωνικά με την γνώση της δουλειάς τους  και της προσφοράς τους στην παριανή κοινωνία κυριολεκτικά με τα δύο τους  χέρια.

Ο Επικεφαλής είναι ένας από όλους μας , ένας μεταξύ μας . Δεν είναι και δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί.  Μας γνωρίζει όλους και όλοι εμείς, οι πολίτες της Πάρου, τον γνωρίζουμε καθημερινά σε κάθε μας προσωπική και κοινωνική εκδήλωση.                 Γνωρίζει ο ίδιος και γνωρίζουμε   και εμείς  τις δεξιότητες αλλά  και τις ανθρώπινες ατέλειες που όλοι  μας αναμφισβήτητα έχουμε.

Εμείς γνωρίζουμε από πού και γιατί  ξεκινάμε . Και αυτό μας ενώνει  με γνήσιο αίσθημα προσφοράς με Όραμα , με πείσμα και συλλογική ορμή μέχρις εκεί που ξέρει και ξέρουμε ότι μπορεί ο καθένας μας να φτάσει συμπληρώνοντας ο ένας τον άλλο . Και όλοι μαζί μπροστά.

Εμείς έχουμε καταγράψει ό,τι  καλό έχει γίνει , γνωρίζουμε όμως και τις χαμένες ευκαιρίες,    τα λάθη,  τις αμέλειες  και τις, στοχευμένες  ή λόγω ημιμάθειας,  δράσεις παραβατικότητας της απερχόμενης ενιαίας δημοτικής εξουσίας την κρίσιμης 10ετία 2003 – 2013, που αφού εξασφάλισαν στο απυρόβλητο τους ηθικούς και λοιπούς συνεργούς,  οδήγησαν ακόμη και  συμπολίτες μας ως αυτουργούς στις αίθουσες  των ποινικών δικαστηρίων.

Εμείς δεν συνεχίζουμε κατάκοποι, στενόκαρδα διαιρεμένοι και αγχωμένοι για την διακράτηση της  Δημοτικής Εξουσίας.
Δεν πειραματιζόμαστε στην πλάτη των συμπολιτών μας. Έχουμε γνώση, Όραμα και Ορμή  για δουλειά . Δεν παίζουμε με το παρόν και το μέλλον των νιάτων του τόπου μας .

Εμείς ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ και ζητάμε από τους συμπολίτες μας να νοικοκυρέψουμε μαζί το σπίτι μας .

Ο υπογραφόμενος είναι ένας από όλους εμάς , που τα τελευταία 8-9 χρόνια, από τα 14 που  κατοικεί μόνιμα  το Κυκλαδίτικο  νησί του Αρχίλοχου, νοιάζεται , γράφει και υπογράφει ό,τι τον πονά και τον πληγώνει στον όμορφο αυτό τόπο που επέλεξε για μόνιμη και τελευταία κατοικία του.  Ώσπου  να έρθει όμως το δικό του πλήρωμα του χρόνου, θεωρεί χρέος του  να συμβάλει μαζί με τους νεώτερους  και τους νέους για να σταματήσει  η κατηφόρα σε κάθε επίπεδο της  δημοσιονομικής , της οικονομικής και της κοινωνικής  πραγματικότητας  στην Πάρο  . Από όποιο πόστο  κι αν οι πολίτες  τον βάλουνε .

Για να χαράξουμε την Νέα Πορεία του νησιού στον μέλλοντα χρόνο μαζί με τα νιάτα της Πάρου, που θα πιστέψουν  πρώτα στους εαυτούς τους και μετά  αφού πρώτα κρίνουν  τους παλαιότερους  και τους απερχόμενους της Δημοτικής Εξουσίας,  θα  συστρατευτούν  με εκείνους που τους εκφράζουν την Ελπίδα για ένα καλύτερο Αύριο, το δικό τους Μέλλον .

Κίμων Μ. Κοτσώνης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΠΑΡΟΣ Τώρα στην Πράξη

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos