×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ανεμογεννήτριες , επικίνδυνα ενεργειακά παιχνίδια στην Πάρο

06 Μαϊος 2014 17:31

Πραγματοποιήθηκε Κυριακή 4-5-14 στην αίθουσα του «Αρχίλοχου», η εκδήλωση της «Λαϊκής  Συσπείρωσης Πάρου» με θέμα : Ανεμογεννήτριες , επικίνδυνα

 ενεργειακά παιχνίδια στην Πάρο. Την εκδήλωση άνοιξε ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Ροκονίδας και ομιλητές ήταν ο Λευτέρης Νικολάου- Αλαβάνος υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ και ο Σωτήρης Χουλιάρας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Αυτή η εκδήλωση ήταν ενταγμένη στις πρωτοβουλίες  που εδώ και τρία χρόνια έχει αναλάβει η «Λαϊκή Συσπείρωση»  τοπικά και περιφερειακά  για την ενημέρωση του λαού των Κυκλάδων και της Πάρου ειδικότερα. Οι ελληνικές κυβερνήσεις  υπηρετώντας  πιστά την ΕΕ, προωθούν στα νησιά,  με στόχο την εξαγωγή ενέργειας, τα συμφέροντα μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Στα πλαίσια αυτά έχουν εγκρίνει  την εγκατάσταση στην  Πάρο 36 ανεμογεννητριών, που ουσιαστικά καταστρέφουν τα νησιά, το περιβάλλον  και την οικονομία τους.  Η ενημέρωση, η οργάνωση και η δημιουργία κινήματος αντίστασης στην επερχόμενη καταστροφή πρέπει να είναι η άμεση απάντηση .

Δελτίο Τύπου Λαΐκής Συσπέιρωσης
Πάρος 6-5-14

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos