×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου: Υποσχέθηκαν «λαγούς με πετραχήλια»

09 Μαϊος 2014 21:05

Εδώ και δύο χρόνια οι επαγγελματίες - εκπαιδευτές οδηγών εκλιπαρούν την δημοτική αρχή των κ.κ. Βλαχογιάννη - Κωβαίου και την Περιφέρεια να δημιουργηθεί χώρος εξέτασης οδηγών δικύκλων σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Εδώ και δύο χρόνια Δήμος και Περιφέρεια ρίχνουν ο ένας τις ευθύνες στον άλλο. Εδώ και δυο χρόνια οι Παριανοί που θέλουν να αποκτήσουν δίπλωμα δίκυκλου πρέπει να εξεταστούν σε άλλο νησί με ότι έξοδα σημαίνει αυτό, για τον καθένα. Στην συνάντηση τους με την αγωνιστική λέσχη αυτοκινήτου υποσχέθηκαν «λαγούς με πετραχήλια» αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχει ίχνος ντροπής. Αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε την παροχολογία των «μαυρογιαλούρων». Για τον λόγο αυτό θα συναντηθούμε με την ΑΛΑΠ μετά τις εκλογές όπως και με το σύνολο των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων του νησιού μας.

Σήμερα Παρασκευή 9 Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κώστα Ροκονίδας, με κλιμάκιο του συνδυασμού μας, επισκέφθηκε το μεσημέρι το Δημαρχείο και συναντήθηκε με τους εργαζόμενους του Δήμου και της ΚΔΕΠΑΠ.

Επίσης σήμερα στις 20.30 θα πραγματοποιηθεί ομιλία στις Λεύκες στο κοινοτικό κατάστημα.

Πάρος 9-5-14

Δελτίο τύπου «Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου»

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos