Νικητής ο Μάρκος Κωβαίος, στο δεύτερο γύρο με Βλαχογιάννη (Αναλυτικά τα αποτελέσματα)

19 Μαϊος 2014 01:55

Τα αποτελέσματα αναδεικνύουν ως νικητή του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών στην Πάρο τον επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού "Πάρος Τώρα στην Πράξη" κ. Μάρκο Κωβαίο

με το ποσοστό του 44, 04%.

Έχοντας ενσωματωθεί στην καταμέτρηση τα 24 από τα συνολικά 25 εκλογικά τμήματα της Πάρου, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο κ. Κωβαίος περνάει στον δεύτερο γύρο με τον  κ. Χ. Βλαχογιάννη που συγκέντρωσε ποσοστό 27,12%.

Ακολουθούν ο κ. Ν. Σαρρής (ΚΕΠΟΣΑ) με ποσοστό 17,41% και ο κ. Κ. Ροκονίδας (Λαική Συσπείρωση Πάρου) με ποσοστό 11,43%.

Η ολοκλήρωση της καταμέτρησης συνεχίζεται στην Πάρο και σε λίγο θα έχουμε τα τελικά αποτελέσματα με τα ακριβή τελικά ποσοστά που πήραν οι Συνδυασμοί. Σε λίγο επίσης ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από τα επιτελεία των Δημοτικών Συνδυασμών της Πάρου εν δράσει, δηλαδή την ώρα που φτάνουν τα αποτελέσματα από την καταμέτρηση των ψήφων στα εκλογικά τμήματα.

Ζητούμε συγγνώμη από τους επισκέπτες – αναγνώστες μας για τυχόν προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην προσβασιμότητα της ιστοσελίδας του parianostypos.gr., δεδομένου ότι λάβαμε ορισμένα μηνύματα από συμπολίτες μας οι οποίοι αδυνατούσαν να μπουν στην ιστοσελίδα μας κατά τη διάρκεια της μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Η μεγάλη επισκεψιμότητα στο parianostypos.gr την ώρα της ζωντανής μετάδοσης των αποτελεσμάτων των εκλογών δημιούργησε κάποιο τεχνικό πρόβλημα που γρήγορα όμως ξεπεράστηκε. Για ακόμη μια φορά ευχαριστούμε θερμά τους αναγνώστες – επισκέπτες μας που εμπιστεύτηκαν το parianostypos.gr για την ενημέρωσή τους και σε αυτές τις εκλογές. Η εμπιστοσύνη σας αποτελεί και θα αποτελεί πάντοτε για εμάς δέσμευση ευθύνης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos