Ανάγκη - Περισυλλογή - Απόφαση

23 Μαϊος 2014 17:30

Πέραν, από τις προτιμήσεις ενός ή μιας εξ "ημών" των ψηφοφόρων στο δεύτερο γύρο της τοπικής μας αυτοδιοίκησης την 25-5-14.

Προέχει, το συμφέρον της Πάρου να "διαφυλαχθεί" με τη πρέπουσα & προέχουσα ασφαλιστική "δικλείδα" της "δημοκρατίας" η λογική, ευπρέπεια...

Σε, καμιά περίπτωση ( η έντεχνη ) ανευθυνότητα της κάθε ύποπτης εκατέρωθεν των "μονομάχων στιγμής, κονταρομαχιών. Να γίνει, αιτία να ματώσουν ψυχές ή να πληγώσουν ίσως & ανεπανόρθωτα τις σχέσεις των συμπολιτών μας, μεταξύ τους.

Ακούσαμε, είδαμε, διαβάσαμε κ α ι κυρίως θέλω να πιστεύω νηφάλιοι θα προχωρήσουμε με την ψήφο μας στη " ε κ λ ο γ ή " της Δημαρχιακής, Αρχής.. Κανείς, στη Γη εκλεγόμενος άρχοντας είναι σε όλα του "τέλειος" & βεβαίως δεν αποτελεί εξαίρεση ο της Πάρου αυριανός, "ε κ λ ε κ τ ο ς."

Προς τι λοιπόν ο θόρυβος & οι κάθε είδους κραυγές που ουσιαστικά μας σπάνε, τα νεύρα;

Η, πορεία της Πάρου και όλων των ειδών αναγκών είναι, δεδομένο. Πως, δίχως ενότητα και συνδρομή " ήθους" εμπείρων δυναμικών καθαρών κύρια ανθρώπων που θα τραβήξουν όλοι από κοινού, "κουπί." Δεν πρόκειται η βάρκα να πάει μπροστά ποτέ!!

Για, του λόγου το ασφαλές( ελπίζω) τουλάχιστο εμείς γενικά Παριανοί Άνδρες Γυναίκες & παιδιά που δικό μας καράβι είναι "Πάρος" αρμενίζει" διαχρονικά 3.000 χρόνια ιστορίας & πολιτισμού υψηλού επιπέδου,δράση. Η, ευθύνη λοιπόν ακριβώς "βαραίνει" περισσότερο από κάθε άλλη φορά τις πλάτες μας.

Καλή Ψήφο και μια άλλη Α Ν Α Τ Ο Λ Η ενωμένης Α Γ Α Π Η Σ για το νησί μας και το (Μέλλον )των παιδιών του που έχουν το αύριο άπλετο, Δ Ι Κ Ο Σ τους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos