Στο εκλογικό κέντρο του Νικητή των Εκλογών (Φωτο + Βίντεο)

26 Μαϊος 2014 18:46

Οι κάλπες έχουν κλείσει, τα αποτελέσματα καταμετρώνται και βρισκόμαστε στο επιτελείο του μεγάλου νικητή των δημοτικών εκλογών στην Πάρο, στο εκλογικό κέντρο

του κ. Μάρκου Κωβαίου. Κλίμα αισιοδοξίας και ευφορίας καταγράφεται από τα εκλογικά αποτελέσματα που φθάνουν στο εκλογικό κέντρο, χαμόγελα και αισιοδοξία.

Οι επιτελείς του Συνδυασμού "Τώρα στην Πράξη" επί τω έργω παραλαμβάνουν τα αποτελέσματα και έχουν κάθε λόγο να χαίρονται καθώς αυτά από νωρίς ήδη δείχνουν ότι ο μεγάλος νικητής των εκλογών για το Δήμο Πάρου θα είναι ο Μάρκος Κωβαίος. Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από το νικητήριο εκλογικό κέντρο όπου διακρίνεται το ευχάριστο κλίμα που επικρατεί εκεί με την άφιξη των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας της Κυριακής 25 Μαΐου.

Το psts.gr, κοντά σας όπως σας είχε υποσχεθεί και σε αυτές τις εκλογές καταγράφει και σας μεταφέρει αμερόληπτα τα γεγονότα και το κλίμα της όλης διαδικασίας προσπαθώντας να δώσει το αντικειμενικό στίγμα των εκλογικών εξελίξεων στην Πάρο. Οι δύο δημοσκοπήσεις που διεξάγαμε, προέβλεψαν με μεγάλη ακρίβεια το αποτέλεσμα των εκλογών.

Ενώ στον πρώτο γύρο τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης απέκλιναν ελάχιστα από τα πραγματικά, στο δεύτερο γύρο τα στοιχεία της δημοσκόπησης ήταν σχεδόν απόλυτα ακριβή δίνοντας στον κ. Κωβαίο ποσοστό νίκης 64% και στον κ. Βλαχογιάννη 36%, ελάχιστα δηλαδή χαμηλότερα από τα ποσοστά της εκλογικής κάλπης. Μείνετε στο parianostypos.gr.

Aκολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ, και βίντεο με όσα έγιναν και δεν πρέπει να χάσετε...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos