×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

H νέα Εποχή

27 Μαϊος 2014 16:00

Σ΄αυτόν εδώ τον τόπο , την Πάρο μας , αλλά και στην μικρή μας αδελφή , την ιστορική και πανέμορφη Αντίπαρο , στις 18 Μάιου 2014 , οι πολίτες έστησαν

απέναντί τους όλους εκείνους που συνεχίζουν ακόμη να παίζουν την τσαμπούνα της κομματικής εμπάθειας και το τουμπάκι του διχασμού, διαιρώντας τους συμπολίτες μας σε ' αγωνιστές, ανατροπείς ΄ και ΄ακομμάτιστους΄ και τους άλλους δηλαδή την πλειοψηφία της λαϊκής ετυμηγορίας , που τους αποκαλούν ΄υπόλοιπους ΄ ωσάν κομματικά μειράκια με κηδεμόνες και ως υποτελείς ανομολόγητων κομματικών συμφερόντων. Κρίμα οι δημοκρατικές καταβολές τους. Ντροπή !

Δεν άκουσαν ή βουτηγμένοι μες την αλαζονεία τους, δεν μπόρεσαν να μετρήσουν σωστά την φωνή της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών, που έγινε η κραυγή αγωνίας των νέων και των παλαιότερων, για την Αλλαγή και την Ανανέωση μέχρις ανατροπής, για να μπορέσει να στεριώσει η Ελπίδα και η προοπτική ότι από την Δευτέρα 19η Μάιου , η ζωή και η καθημερινότητά τους θα βελτιωθεί και θα αλλάξει στο καλύτερο .

Με την ολοκλήρωση των δημοτικών εκλογών στις 25 Μάιου 2014 , η ΠΑΡΟΣ με την στήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας των παριανών, περνά στην ΠΡΑΞΗ .

Με Όραμα ,ορμή και γνώση . Με τις νέες παριανές και τους παριανούς πολίτες μαζί με τους παλαιότερους , μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο. Όλοι ενωμένοι θα ξεκινήσουν, μαζί με τους συμπολίτες τους, την ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για το Νησί μας .

Το τρίμηνο, που ο Νόμος ορίζει μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, είναι η χρυσή ευκαιρία για όλους εμάς για να ενημερωθούμε με ακρίβεια σε ότι αφορά τον Δήμο , τα ΝΠ Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου και τις Δημοτικές επιχειρήσεις για να προετοιμάσουμε τις προγραμματικές μας προτάσεις στους πολίτες για τις άμεσες , τις μεσοπρόθεσμες και τις, σε βάθος χρόνου, Δράσεις , που θα έχουμε μπροστά μας .

Ο υπογραφόμενος, θέλει, κλείνοντας αυτό το σημείωμα των προσωπικών απόψεων και προθέσεών του, να ευχαριστήσει θερμά όλους εκείνους , τους λίγους γνωστούς και τους περισσότερους αγνώστους , που μου εμπιστεύθηκαν την εμπιστοσύνη τους . Για εμένα , που δεν έχω συγγενείς εξ αίματος ή εξ αγχιστείας στον τόπο αυτό ,είναι τιμή και ευθύνη προσωπική για να συνεχίσω, σύμφωνα με τις αρχές και τις απόψεις μου, όπως αυτές έχω καταθέσει σε δημόσιο διάλογο μαζί τους τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Κίμων Μ. Κοτσώνης

Χοχλίδες 22/5/2014

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos