Πάρος: Οργασμός ζυμώσεων της επερχόμενης Δημοτικής αρχής

21 Ιουλίου 2014 20:24

Λιγότερες από σαράντα ημέρες μας χωρίζουν από την ανάληψη των διοικητικών καθηκόντων της νέας Δημοτικής αρχής του συνδυασμού «Πάρος Τώρα στην Πράξη» που εξελέγη

στις εκλογές του Μαΐου και οι διαβουλεύσεις ανάμεσα στα στελέχη του είναι πυρετώδεις.

Συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων και ζυμώσεις βρίσκονται αυτή την περίοδο εν εξελίξει προκειμένου να οριστικοποιηθούν όχι μόνο τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τους νέους δημοτικούς θεσμικούς ρόλους αλλά και οι πρώτες κινήσεις και στόχοι της δημοτικής πλειοψηφίας μετά την ανάληψη των καθηκόντων της.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι διαδικασίες των διαβουλεύσεων διεξάγονται με καλή διάθεση, πολυφωνικότητα και διάλογο.

Οι πληροφορίες περί των ονομάτων που έχουν δει το φώς της δημοσιότητας (βλέπε δημοσίευσή μας 19-07-2014) μέχρι τώρα, δηλώνουν ότι τα πρόσωπα που θα αναλάβουν θέσεις στο νέο Δήμο είναι νέα και άφθαρτα με διάθεση για δουλειά όπως συνηθίζεται να λέγεται για τα νέα πρόσωπα. Οι όποιες προσδοκίες δεν μένει παρά να επαληθευτούν.

Είναι φυσικό ότι όταν υπάρχουν διεργασίες έντονων ζυμώσεων που αφορούν επιλογές στο πολιτικό πεδίο ή σε κάθε πεδίο κοινωνικής δραστηριότητας ενδέχεται να υπάρχουν και προσωπικές διαφοροποιήσεις οι οποίες είναι απόλυτα θεμιτές.

Το psts.gr αναμένει τις εξελίξεις προκειμένου να δημοσιεύσει τις έγκυρες πλέον και οριστικές ανακοινώσεις της παράταξης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos