Πάρος: Δημοτικό συμβούλιο παρωδία…(Βίντεο)

13 Αυγούστου 2014 20:30

Τα ευρώ πήγαν και ήρθαν αλλά οι εργαζόμενοι μόνο τα άκουγαν να πηγαινοέρχονται παρακολουθώντας το 1ο θέμα συζήτησης του Δ.Σ. του Δήμου Πάρου (11-08-14) που ήταν η αποδοχή παραίτησης

του προέδρου της ΔΕΥΑΠ κ. Αντιπαριώτη και η αντικατάστασή του, ένα θέμα που τους αφορούσε.

Ο κ. Αντιπαριώτης που επικαλέστηκε εγγράφως ως λόγο παραίτησης τη μη συναίνεση της νέας Δημοτικής Αρχής & διοίκησης της επιχείρησης, δεν θέλησε να κάνει λεπτομερείς αναφορές στους λόγους της παραίτησής του ενώπιον του Δ.Σ. του Δήμου.

Κατόπιν και εφόσον έγινε αποδεκτή από το σώμα η παραίτηση του κ. Αντιπαριώτη, ο Δήμαρχος κ. Βλαχογιάννης πρότεινε να αναλάβει ο ίδιος την προεδρία της ΔΕΥΑΠ για το χρονικό διάστημα των είκοσι ημερών που απομένουν μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής.

Ο κ. Βλαχογιάννης πρότεινε την αποκατάσταση του επιδόματος ρουχισμού και γάλακτος στους εργαζομένους της ΔΕΥΑΠ λέγοντας ότι ήρθε σε συμφωνία και με τη νέα δημοτική αρχή.

Πιο συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Πάρου αναφέρθηκε στο (ετήσιο) επίδομα των εργαζομένων το οποίο δίδεται σε δύο δόσεις χειμώνα και καλοκαίρι.

Από το 2003 οι εργαζόμενοι λαμβάνουν επίδομα ένδυσης 807 €. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Δήμαρχος το 2010 υπό την προεδρία του κ. Σ. Φραγκούλη αποφασίστηκε μονομερώς η μείωση του επιδόματος από 807 € σε 350.

Λεπτομέρειες για την μονομερή απόφαση όπως την χαρακτήρισε ο Δήμαρχος καθώς και για το τι έχει δρομολογηθεί και συναποφασιστεί για την αύξηση του επιδόματος σε 1250 € μπορείτε να παρακολουθήσετε στα δύο απολύτως κατατοπιστικά βίντεο που ακολουθούν.

Αφού εξελίχθηκαν όμως έτσι τα πράγματα γιατί τελικά ο κ. Αντιπαριώτης παραιτήθηκε;

Σε τι δεν συμφωνούσε;

Δεν συμφωνούσε σε ότι τελικά δέχτηκε να ικανοποιήσει ο Δήμαρχος κ. Βλαχογιάννης;

Πως σε ένα δημοτικό συμβούλιο γίνεται αναφορά για τη νέα διοίκηση της επιχείρησης που ουσιαστικά όχι μόνο δεν υπάρχει ακόμα αλλά αποφασίζεται από το νέο δημοτικό συμβούλιο που δεν έχει καν ακόμα ορκιστεί ;

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε τη συνεδρίαση τοu Δ.Σ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos