Συνεδρίαση ΔΕΥΑ Πάρου 19 Αυγούστου

14 Αυγούστου 2014 12:02

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης

όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει τη ΤΡΙΤΗ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014 και ώρα 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Θέμα1ο: Ορισμός εκπροσώπου της Δ.Ε.Υ.Α.Π. σε άλλες Υπηρεσίες, Τράπεζες, για την υπογραφή τραπεζικών εγγράφων και επιταγών, καθώς και στην Τράπεζα της Ελλάδος για ανάληψη ποσών που αφορούν το έργο «Προμήθεια, Εγκατάσταση και Θέση σε Λειτουργία Συστήματος Τηλεελέγχου – Τηλεχειρισμού και Ελέγχου των διαρροών του δικτύου ύδρευσης Πάρου».

Θέμα2ο: Αποδοχή ποσού 265.301,45 € από το Υπουργείο Εσωτερικών για την κάλυψη λειτουργικών εξόδων μονάδας αφαλάτωσης Νάουσας.

Θέμα3ο: Καθορισμός ποσού για τη χορήγηση ειδών ένδυσης ατομικής προστασίας στο προσωπικό της Δ.Ε.Υ.Α.Π., σύμφωνα με την Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

Θέμα4ο: Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014.

Θέμα5ο: Έγκριση μελέτης και προκήρυξη δημοπρασίας για τον «Καθαρισμό του δικτύου αποχέτευσης και λοιπών εργασιών του αποχετευτικού συστήματος νήσου Πάρου».

Θέμα6ο: Απ' ευθείας ανάθεση εκτέλεσης των εργασιών για τον καθαρισμό και τη συντήρηση του δικτύου αποχέτευσης και των μονάδων ΒΙΟ.ΚΑ.

Θέμα7ο: Απ' ευθείας ανάθεση εργασιών για τη λογιστική παρακολούθηση της Οικονομικής Υπηρεσίας της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Θέμα8ο: Απ' ευθείας ανάθεση εργασιών αφαίρεσης και αντικατάστασης της στέγης της γεώτρησης Αγκαιριάς.

Θέμα9ο: Επανεξέταση απόφασης σχετικά με την ανανέωση μίσθωσης γεώτρησης ιδιοκτησίας κ. Αλιπράντη Γεωργίου.

Θέμα10ο: Έγκριση εξόδων μετακίνησης κ. Προέδρου.

Θέμα11ο: Ενεργοποίηση 14 τηλεφωνικών συνδέσεων με τη μορφή καρτοσυμβολαίου για τις ανάγκες του έργου «Προμήθεια, Εγκατάσταση και Θέση σε Λειτουργία Συστήματος Τηλεελέγχου – Τηλεχειρισμού και Ελέγχου των διαρροών του δικτύου ύδρευσης Πάρου» και ανανέωση 13 τηλεφωνικών συνδέσεων για τις ανάγκες της Επιχείρησης.

Θέμα12ο: Ανανέωση μίσθωσης γεώτρησης ιδιοκτησίας κ. Μπάλιου Αντωνίου.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Βλαχογιάννης Χρήστος

Δήμαρχος Πάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos