Θα είμαι παρών και θα συνεχίσω να παλεύω, τόσο για το γενικό καλό και την ανάπτυξη του χωριού μας

28 Αυγούστου 2014 19:16

Αγαπητοί μου συγχωριανοί και φίλοι του χωριού μας, Μετά από έναν αγώνα τριάμισι χρόνων, σαν πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λευκών Πάρου, αλλά κυρίως

σαν άνθρωπος που αγαπά αυτό τον τόπο, αποχωρώ από τη θεσμική αυτή θέση σεβόμενος πρώτιστα την πρόσφατη ετυμηγορία των δημοτών και αισθάνομαι την ανάγκη όσο και την υποχρέωση, να ευχαριστήσω ειλικρινά όλους εσάς που με βοηθήσατε και με στηρίξατε στον αγώνα μου αυτό και να σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαι παρών και θα συνεχίσω να παλεύω, τόσο για το γενικό καλό και την ανάπτυξη του χωριού μας, όσο και για να διατηρηθούν τα ήθη και έθιμά του, στις γενιές που ακολουθούν.

Θεωρώντας ότι έκανα το καλύτερο δυνατό, για την πραγματοποίηση όσων προανέφερα, με τη δική σας πάντα συμβολή, παραδίδω ένα έργο, που με κάνει να νοιώθω υπερήφανος, γιατί πραγματοποιήθηκε από αμέριστη αγάπη και σεβασμό γι αυτό τον τόπο που έζησα, μεγάλωσα και που τώρα μεγαλώνουν και τα δικά μου παιδιά.
Ευχαριστώ λοιπόν όλους εσάς, που με πιστέψατε και με στηρίξατε μέχρι σήμερα κατά την άσκηση των καθηκόντων μου ως προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Λευκών.
Οφείλω ιδιαίτερα, να ευχαριστήσω όλους τους συλλόγους, με τους οποίους συνεργάστηκα ως πρόεδρος και ιδιαίτερα τον Προοδευτικό Σύλλογο Λευκιανών της Αθήνας, την αμέριστη και πολύτιμη συμπαράσταση και βοήθεια των οποίων είχα για την εκπλήρωση κάθε προσπάθειας που κατέβαλλα όλα αυτά τα χρόνια .
Εύχομαι στο νέο πρόεδρο, που από τη 1η Σεπτεμβρίου 2014 αναλαμβάνει τη προεδρεία του χωριού μας, να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και αγάπη, γιατί ο τόπος μας αξίζει τα μέγιστα και έχει ανάγκη από ανθρώπους με υπομονή, επίμονη, σθένος και συνεχή εγρήγορση, για να τον κάνουν ολοένα και καλύτερο.
Πιστεύω ακράδαντα και πάντα υποστηρίζω, πως η θέση του Προέδρου ενός χωριού, δεν είναι απλά μία ιδιότητα, αλλά εμπεριέχει και απαιτεί πολλή προσωπική δουλειά αλλά και συλλογική, σε συνδυασμό με τη συμμετοχή των κατοίκων.

Δίνω την στήριξη μου στον νέο πρόεδρο και του εύχομαι καλή δύναμη .

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos