Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑ Πάρου

26 Σεπτεμβρίου 2014 10:04

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων

Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει τη ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 και ώρα 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Θέμα1ο: Ορισμός εκπροσώπου της Δ.Ε.Υ.Α.Π. σε άλλες Υπηρεσίες, Τράπεζες, για την υπογραφή τραπεζικών εγγράφων και επιταγών, καθώς και στην Τράπεζα της Ελλάδος για ανάληψη ποσών που αφορούν το έργο «Προμήθεια, Εγκατάσταση και Θέση σε Λειτουργία Συστήματος Τηλεελέγχου – Τηλεχειρισμού και Ελέγχου των διαρροών του δικτύου ύδρευσης Πάρου».

Θέμα2ο: Ορισμός Επιτροπής διενέργειας και παραλαβής προμηθειών για ποσό άνω των 5.869,41 €.

Θέμα3ο: Ορισμός Επιτροπής βεβαίωσης καλής εκτέλεσης παρεχόμενων υπηρεσιών με βάση το Π.Δ. 28/80.

Θέμα4ο: Ορισμός γραμματέως για την τήρηση των πρακτικών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Θέμα5ο: Αξιολόγηση αιτήσεων για την πρόσληψη Τεχνικού Ασφαλείας.

Θέμα6ο:Έγκριση εξόδων μετακίνησης και διαμονής στη Σύρο υπαλλήλων της Δ.Ε.Υ.Α.Π. για υπόθεση της Επιχείρησης.

Θέμα7ο: Ανανέωση μίσθωσης γεώτρησης ιδιοκτησίας των κ.κ. Τριβυζά Νικολάου του Ιωάννη και Τριβυζά Νικολάου του Στυλιανού.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Ρούσσος Βατίστας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos