Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑ Πάρου

26 Νοεμβρίου 2014 13:32

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός

τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει τη ΔΕΥΤΕΡΑ 01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 και ώρα 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Θέμα1ο: Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2015.

Θέμα2ο:Αξιολόγηση αιτήσεων εργαζομένων για την κάλυψη των θέσεων Προϊσταμένων Τμημάτων Διοικητικού-Οικονομικού και Καταναλωτών.

Θέμα3ο:Υπογραφή της «Σύμβασης Χρήσης του Συστήματος Ηλεκτρονικής Τραπεζικής Winbank» με την Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. και παροχή εξουσιοδοτήσεων για τη διενέργεια συναλλαγών μέσω του παραπάνω συστήματος.

Θέμα4ο: Έγκριση μελέτης και προκήρυξη πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για τη «Συλλογή και μεταφορά λυματολάσπης από ΒΙΟ.ΚΑ. Πάρου».

Θέμα5ο:Τροποποίηση απόφασης 81/2013 σχετικά με τη σύσταση της Επιτροπής Αξιολόγησης Αιτήσεων Συνδρομητών.

Θέμα6ο: Αιτήσεις συνδρομητών για επανεξέταση λογαριασμών.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Ρούσσος Βατίστας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos