Αλλάζει η σύσταση και η δομή της τουριστικής επιτροπής Πάρου (Βίντεο)

30 Νοεμβρίου 2014 00:07

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Χριστόφορος στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20-11, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με φορείς του νησιού, αλλάζει η δομή και η σύσταση της τουριστικής επιτροπής του Δήμου Πάρου.

Πιο συγκεκριμένα ο Αντιδήμαρχος αναφέρθηκε στη δημιουργία μια διευρυμένης εποπτικής ομάδας με τη συμμετοχή εκπροσώπων από όλους τους φορείς που έχουν σχέση με τον τουρισμό.

Αυτό το εποπτικό όργανο θα αποτελεί την βάση της επιτροπής τουρισμού. Θα έχει την μορφή της γενικής συνέλευσης τουρισμού και θα σχεδιάζει τους κεντρικούς άξονες πάνω στους οποίους θα κινείται η εκτελεστική επιτροπή.

Η εκτελεστική επιτροπή που θα είναι μέρος της γενικής συνέλευσης τουρισμού θα είναι ολιγομελής, ευέλικτη και σκοπός θα είναι να φέρει σε πέρας την εργασία που θα της αναθέτει το σώμα.

Δεν μένει παρά ο χρόνος ώστε να αποδειχθεί στην πράξη το αποτέλεσμα του όλου εγχειρήματος που στο άκουσμά του δείχνει βελτιωμένο σε σχέση με το παρελθόν.

Η πρώτη συνάντηση της γενικής συνέλευσης τουρισμού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα.

Περισσότερα για την συνάντηση μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο πατώντας εδώ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos