Λαική Συσπείρωση για αεροδρόμιο Πάρου

18 Δεκεμβρίου 2014 14:28

Πριν από 2 περίπου μήνες ο Υπουργός Μεταφορών Μ. Χρυσοχοϊδης σε επίσκεψη του στο νησί μας, δεσμεύτηκε για την άμεση λειτουργία του νέου αεροδρομίου με την κατασκευή έστω προσωρινών κτιριακών εγκαταστάσεων.

Οι σημερινές εξελίξεις αποδεικνύουν ότι η επιλογή του τρόπου εκτέλεσης αυτού του έργου, δημιουργεί προϋποθέσεις ακύρωσης του.

Το νέο αεροδρόμιο δεν είναι δώρο κανενός προς τους παριανούς και τις παριανές, όπως κατά καιρούς διάφοροι επιχείρησαν να το εμφανίσουν .

Είναι απαίτηση εικοσαετίας και πλέον των κατοίκων των νησιών μας, που ικανοποιεί συγκοινωνιακές ανάγκες με ασφάλεια χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Το δικαίωμα μας αυτό σήμερα και πάλι αμφισβητείται και η λύση φαίνεται να αναζητιέται στις πόρτες νέων «πολιτικών σωτήρων» αυτού του τόπου.

Οι κάτοικοι τις Πάρου, οι φορείς του νησιού για μια ακόμα φορά πρέπει με όρους κινήματος να διεκδικήσουν το αυτονόητο: Την ολοκλήρωση ενός απαραίτητου από το μακρινό παρελθόν έργου, που κάποιοι με τις πολιτικές «μαγκιές» του τακτικισμού το έχουν θέση σε αμφισβήτηση μέχρι την ολοκλήρωση του.

Η Δημοτική Αρχή από την άλλη δεν θα έπρεπε να παρακολουθεί τις εξελίξεις, επενδύοντας σε αυτές επικοινωνιακά, αλλά να τις καθορίζει. Οφείλει να αναλάβει ουσιαστικές πρωτοβουλίες ώστε να υλοποιηθούν οι υπουργικές δεσμεύσεις.

Πάρος 17-12-1

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos