Ευχαριστήριο ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ Πάρου - Αντιπάρου

04 Φεβρουαρίου 2015 15:34

Θα ήθελα πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω για τον μεγάλο αγώνα που κάνατε για την παράταξη, το κόμμα και την πατρίδα.

Εδώ και δυόμιση χρονιά δίνετε έναν αγώνα αξιέπαινο.

Όπως είπε ο πρόεδρός μας Αντώνης Σαμαράς: "...Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν είναι ευχάριστο για εμάς. Αλλά, δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία άντεξε, ότι η Νέα Δημοκρατία είναι όρθια. Παρά τα πολύ δύσκολα, αλλά αναπόφευκτα μέτρα που πήραμε, σε δυόμισι χρόνια η Νέα Δημοκρατία φαίνεται να έχασε μόνο δύο μονάδες σε σχέση με τις εκλογές του 2012.

Και παραμένει έτοιμη να παίξει ρόλο καθοριστικό στις εξελίξεις από εδώ και μπρος, ως εγγύηση της Ευρωπαϊκής πορείας της Χώρας, της σταθερότητας, της ασφάλειας και των μεταρρυθμίσεων που πρέπει να προχωρήσουν. Ο ρόλος της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εξελίξεις είναι κρίσιμος. Εγγυώμαι ότι θα διαδραματίσει αυτό το ρόλο στο ακέραιο. Έτσι, παραδίδω σήμερα μια Χώρα χωρίς ελλείμματα, με ασφάλεια για τον πολίτη, με ισχυρά ερείσματα στον κόσμο και στην περιοχή μας. Μια Χώρα που συντεταγμένα βγαίνει από την κρίση. Και πάνω απ' όλα, παραδίδω μια Χώρα που είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ευρώ. Για το καλό του τόπου αυτού, εύχομαι η επόμενη κυβέρνηση αυτά τα κεκτημένα να τα διατηρήσει. Όμως, κυρίως έχω ήσυχη τη συνείδησή μου, γιατί είπα την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Μέχρι τέλους. Εύχομαι ειλικρινά να μην επαληθευτούν οι προβλέψεις μου. Γιατί για την Ελλάδα μιλάμε . Αλλά ,όφειλα να προειδοποιήσω..."

Αγαπητοί συνεργάτες, συνεχίζουμε τον αγώνα μας με τη δύναμη που μας δίνει η αγάπη μας για την πατρίδα και την Ορθοδοξία.

Ο πρόεδρος και το

Διοικητικό συμβούλιο

Τ.Ο. Πάρου – Αντιπάρου

Κ. ΡΟΔΙΤΗΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos