Συμμετοχή του Δήμου Πάρου στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Bit 2O15

04 Φεβρουαρίου 2015 15:57

Ο Δήμος Πάρου μέσω της Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης θα συμμετάσχει στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Bit 2O15 η οποία θα λάβει χώρα από τις 12 Φεβρουαρίου έως 14 στον εκθεσιακό χώρο του Fiera Milano στην Ιταλία

Το International Travel Fair, γνωστό ως Bit (Borsa Internazionale del Turismo) είναι ένα γεγονός που συγκεντρώνει tour operators από όλο τον κόσμο, μεγάλο ακροατήριο επισκεπτών, εραστές των ταξιδιών, την τηλεόραση και τον τύπο.

Η διεθνής έκθεση τουρισμού Bit από το 1980 φιλοξενείται κάθε χρόνο στο εκθεσιακό κέντρο Fiera Milano, το σημαντικότερο στην έκθεση βιομηχανίας στην Ιταλία και ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο.

Με την πάροδο των ετών η διεθνής έκθεση Bit έχει γίνει ένα διεθνές σημείο συνάντησης και αναφοράς για τους ιθύνοντες του τουρισμού, τους επαγγελματίες και τους αγοραστές , που προέρχονται από διαφορετικές περιοχές και τομείς της τουριστικής βιομηχανίας.

Το 2015 αναμένονται περισσότεροι από 1.5OO διεθνείς και Ιταλοί φιλοξενούμενοι αγοραστές (hosted buyers), περισσότερες από 2.OOO συμμετέχουσες εταιρίες και 7O.OOO επαγγελματίες επισκέπτες.

Καλούμε τους εκπροσώπους των επαγγελματικών φορέων του τουρισμού αλλά και όσους επαγγελματίες θέλουν να πλαισιώσουν την αποστολή του Δήμου ώστε να επωφεληθούν από την προβολή τους στο διεθνές αυτό τουριστικό γεγονός.

Τον Δήμο Πάρου θα εκπροσωπήσει η κ. Ελένη Τριπολιτσιώτη

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos