«Προσβολή προς το Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου η μη παρουσία εκπροσώπου του Βελεντζείου Ιδρύματος…» (Βίντεο)

21 Φεβρουαρίου 2015 19:50

Με αυτά ακριβώς τα λόγια, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου κ. Χριστόδουλος Σαραντινός, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Βελεντζείου Ιδρύματος.

Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου, έλαβε χώρα στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου «Αρχίλοχος» η μονοθεματική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου με θέμα: «Τα προβλήματα της Δημόσιας Υγείας στην Πάρο».
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, παρουσία μη ικανοποιητικού αριθμού πολιτών σε σχέση με την σπουδαιότητα του θέματος, πήραν το λόγο εκπρόσωποι θεσμικών φορέων αλλά και πολίτες, οι οποίοι τοποθετήθηκαν επί του σοβαρού ζητήματος.

Ολιγόλεπτη όμως ένταση προκλήθηκε στο συμβούλιο εξαιτίας της επαναλαμβανόμενης για δεύτερη συνεχή φορά μη προσέλευσης εκπροσώπου του Βελεντζείου Ιδρύματος σε συνεδρίαση που αφορά την δημόσια υγεία στο νησί της Πάρου.
Να υπενθυμίσουμε ότι το Βελέντζειο δεν προσήλθε ούτε στη συνάντηση για την υγεία που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πάρου στις 22 Ιανουαρίου αιτιολογώντας την απουσία του στην τότε προεκλογική περίοδο.
Το Βελέντζειο Ίδρυμα ανέφερε συγκεκριμένα ότι κλήθηκε να συμμετάσχει στη συνάντηση για την υγεία τρεις ημέρες πριν τις εκλογές, δικαιολογώντας τη στάση του, εμμέσως πλην σαφώς ως «πολιτικό κόμμα»!

Ενώ λοιπόν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σαραντινός διάβαζε την πολυσέλιδη επιστολή του Βελεντζείου Ιδρύματος, διακόπηκε από πολίτες που αντέδρασαν έντονα στην μη παρουσία εκπροσώπου του Ιδρύματος και ζήτησαν την διακοπή της ανάγνωσης.

Τελικά ο Πρόεδρος του Δ.Σ, αφού και ο ίδιος είχε ήδη εκφράσει λίγο νωρίτερα τη δυσαρέσκειά του λέγοντας: «ότι αυτό είναι προσβολή προς το Δ.Σ», ολοκλήρωσε την ανάγνωση της επιστολής.
Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos