Ομόφωνα ψήφισμα καταδίκης του Δ.Σ Πάρου για την επίθεση που δέχτηκε ο Πρόεδρος της Δ.Κ Νάουσας

06 Απριλίου 2015 20:02

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου που βρίσκεται σε εξέλιξη αποφασίσθηκε ομόφωνα, σήμερα Δευτέρα 6 Απριλίου, η ψήφιση κειμένου που καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας. 

Ο επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Βλαχογιάννης συμπλήρωσε ότι: «Επιβάλλεται να καταδικάσουμε το γεγονός, θεωρώ απαράδεκτο ο πολίτης να επιτίθεται σε εκλεγμένους, αιρετούς, τη σημερινή εποχή μάλιστα που έχουμε απόλυτη δημοκρατία και μπορεί να συζητηθεί οποιοδήποτε θέμα. Εκτός αυτού, θα πρέπει να πούμε ότι οι Πρόεδροι και τα μέλη των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων είναι οι μεγαλύτεροι εθελοντές.

Πραγματικά προσφέρουν και εργάζονται σε εθελοντική βάση χωρίς να έχουν το παραμικρό κίνητρο. Επομένως είναι αδιανότητο να δέχονται και επιθέσεις. Όποιος πολίτης διαφωνεί με τις αποφάσεις έχει το δικαίωμα της ενστάσεως.»

O δημοτικός σύμβουλος κ. Αλέξης Κόγκας πρότεινε και έγινε αποδεκτό από το σώμα ότι  εάν χρειαστεί νομική στήριξη θα πρέπει να την παράσχει ο Δήμος Πάρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos