Η Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου

24 Απριλίου 2015 02:34

Η απαράδεκτη και πραξικοπηματική απόφαση της κυβέρνησης για δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων των περιφερειών και των Δήμων, όπως και άλλων δημόσιων οργανισμών, είναι πράξη, η οποία έχει τραγικές συνέπειες για τη λαϊκή οικογένεια και την καθημερινότητά της. Αφορά σε χρήματα με τα οποία δήμοι και περιφέρειες προορίζουν, για τους παιδικούς σταθμούς, τις σχολικές επιτροπές, για κοινωνικές δομές, σε μικρά έργα και μελέτες. Η απόφαση αυτή ήλθε μετά τις πρόσφατες δηλώσεις υπουργών για διακοπή κάθε χρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό σε Δήμους και Περιφέρειες με σκοπό στο εξής να βάζουν πρόσθετη φορολογία στο λαό.

Έρχεται σε συνέχεια της προηγούμενης Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ), η οποία διευκολύνει τους μεγαλοεπιχειρηματίες με ρυθμίσεις για κάθε είδους φορολογικές παραβάσεις (πλαστά και εικονικά τιμολόγια, μη απόδοση ΦΠΑ κ.ά.) , με διαγραφή και των προστίμων που τους επιβλήθηκαν.
Αποκαλύπτεται για άλλη μια φορά, πως μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με τις διαπραγματεύσεις για να εξοφλήσει ο λαός τα δάνεια που καρπώθηκε η πλουτοκρατία, δεν υπάρχουν λύσεις για το λαό , αλλά μόνο χειροτέρευση της θέσης του και παραπέρα όξυνση των λαϊκών προβλημάτων.
Οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στην περιφέρεια και Δήμους του Νότιου Αιγαίου καταγγέλλουμε την αυταρχική απόφαση της κυβέρνησης και καλούμε το λαό της περιοχής μας, να αντιδράσει αποφασιστικά, ώστε να αποσυρθεί εδώ και τώρα η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και να μη δοθεί ούτε ένα ευρώ από τους Δήμους και τις Περιφέρειες. Να επιστραφούν τα κλεμμένα, να δοθούν τα απαραίτητα χρήματα στις σχολικές επιτροπές, στους βρεφικούς, παιδικούς σταθμούς. Να στελεχωθούν οι αντίστοιχες υπηρεσίες με μόνιμο προσωπικό.
Καλούμε τους εργαζόμενους να αγωνιστούν στο δρόμο της αποδέσμευσης από την ΕΕ, με μονομερή διαγραφή του χρέους, της κατάργησης των μονοπωλίων και κοινωνικοποίησης του πλούτου της χώρας προς όφελος του λαού.
22 Απρίλη 2015
Οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης
Σε Δήμους και περιφέρεια Νότιου Αιγαίου

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos