Συνεδρίαση Τουριστικής Επιτροπής & Ανάπτυξης Δήμου Πάρου

23 Μαϊος 2015 17:37

Την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015 Συνεδρίασε η Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης. Εκτός από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης συζητήθηκαν επίσης οργανωτικά θέματα που απασχολούν την Επιτροπή και που έχουν ως στόχο την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχικότητα και αποτελεσματικότητα του οργάνου.


Προς αυτή τη κατεύθυνση πάρθηκαν ομόφωνα οι ακόλουθες αποφάσεις:

• Οι συνεδριάσεις της Επιτροπής να πραγματοποιούνται πρωινές ώρες και όχι μεσημβρινές. (Οι απογευματινές σημειώνουμε ότι είναι διοικητικά αδύνατο λόγω έλλειψης πρακτικογράφου)
• Η συνεδρίαση του Ιουνίου να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Ιουνίου στην Δημοτική Κοινότητα Νάουσας.
• Σε περίπτωση που έχουμε εισήγηση δράσης με πολύ σύντομη ημερομηνία απάντησης – υλοποίησης, τότε τα μέλη της Επιτροπής δέχονται να λαμβάνουν ηλεκτρονική ενημέρωση με περιθώριο απάντησης μιας ημέρας. Αναλόγως των απαντήσεων τους ο Πρόεδρος της Επιτροπής και αρμόδιος Αντιδήμαρχος έχει την εξουσιοδότησή τους να εισηγηθεί την δράση κατευθείαν στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να εξασφαλίζεται η συζήτησή τους στο ανώτερο όργανο και να μην χάνονται πολύτιμες ευκαιρίες λόγω γραφειοκρατίας.
• Αποφασίστηκε κατά το μέτρο του δυνατού, οι θεωρητικές – σεμιναριακές – εκπαιδευτικές δράσεις να γίνονται το διάστημα Φθινοπώρου και Άνοιξης ώστε να εξασφαλίζεται η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων επαγγελματιών.
• Αποφασίστηκε ωστόσο, η πραγματοποίηση της παρουσίασης του Ευρωπαϊκού Εργου "Παρατηρητήριο Βιώσιμου Τουρισμού" στο νησί μας την Τετάρτη 03/06/2015. (Θα ακολουθήσει σχετική Ανακοίνωση-Πρόσκληση).
Η Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης κάνει μια μεγάλη προσπάθεια ώστε να αναδεικνύει και να προβάλει την Πάρο και τα ποιοτικά της χαρακτηριστικά με στόχο να την διατηρεί ψηλά στον «τουριστικό χάρτη», σε αυτή τη προσπάθεια η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη όχι μόνο σημαντική.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, πρόταση, διευκρίνηση παρακαλείστε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Πάρου στο Τηλ: 2284-360-170 και στο Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos