Πρόσκληση βιώσιμος τουρισμός, παρατηρητήριο

27 Μαϊος 2015 02:25

Ο Δήμος Πάρου, αναλογιζόμενος την αναγκαιότητα της εκπόνησης ενός ολοκληρωμένου σχεδίου τουριστικής ανάπτυξης με έμφαση στην ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της Πάρου συνεργάζεται με το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΒΙΩΣΙΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα που υλοποιείται από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για λογαριασμό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού).

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας σας καλούμε στην παρουσίαση των πρώτων πορισμάτων της συνεχιζόμενης έρευνας που θα πραγματοποιηθεί την

Τετάρτη 3 Ιουνίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 19:00

Ως εκπρόσωποι της Ομάδας Έργου θα παρευρεθούν για την παρουσίαση ο κ. Γιάννης Σπιλάνης , καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου (Διευθυντής Παρατηρητηρίου Βιώσιμου Τουρισμού) και ο Δρ. Άγγελος Βλάχος (Συντονιστής Ομάδας Έργου.

Το Έργο αυτό έχει ως στόχο να υποστηρίξει ουσιαστικά τους φορείς που εμπλέκονται στη παραγωγή και στη διάθεση του τουριστικού προϊόντος (ιδιωτικές επιχειρήσεις, δημόσιος τομέας, πολιτιστικοί και περιβαλλοντικοί σύλλογοι, κα.), προκειμένου να σχεδιάσουν με τον καλύτερο τρόπο τις παρεμβάσεις τους. Τελικός σκοπός είναι η μεγιστοποίηση του οφέλους σε μακροχρόνια βάση για τους φορείς αυτούς και για την Πάρο γενικότερα.

Ο Αντιδήμαρχος Πάρου

Χρήστος Χριστόφορος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos