Σύγκληση Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

18 Ιουλίου 2015 11:40

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β' 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 22η Ιουλίου 2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

 

Θέμα 1ο: Αναμόρφωση προϋπολογισμού της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. έτους 2015.
Θέμα 2ο: Καθορισμός θέσεων για πρόσληψη τεσσάρων ατόμων με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ σύμφωνα με την έκκριση του ΥΠ.ΕΣ. σχετικά με τον Προγραμματισμό Προσλήψεων της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.
Θέμα 3ο: Υποβολή αίτησης συμμετοχής της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. για χρηματοδότηση των πράξεων «Βρεφονηπιακός Σταθμός Παροικίας <Τα Μελισσάκια>» και «Παιδικός Σταθμός Αρχιλόχου <Τα Δελφινάκια>»
Θέμα 4ο: Υποβολή αίτησης για έκδοση εγγυητικής επιστολής των πράξεων «Βρεφονηπιακός Σταθμός Παροικίας <Τα Μελισσάκια>» και «Παιδικός Σταθμός Αρχιλόχου <Τα Δελφινάκια>»
Θέμα 5ο: Λήψη Απόφασης για την παροχή εξουσιοδότησης υποβολής της αίτησης και υπογραφής της σύμβασης με την Ε.Ε.Τ.Α.Α.
Θέμα 6ο: Έγκριση πολιτιστικών εκδηλώσεων
Θέμα 7ο: Έγκριση αθλητικών εκδηλώσεων

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

Αθανάσιος Μαρινόπουλος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos